IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
17:12 | 9 януари 2015
Обновен: 07:06 | 1 май 2024

Джеймс Картър: Публиката ще остане доволна от шоуто

"Тук са всички най-добри фрийстайл състезатели и българската публика наистина ще остане доволна", заяви американският райдър Джеймс Картър

По материала работи: Юлиян Атанасов
Джеймс Картър: Публиката ще остане доволна от шоуто


"Тук са всички най-добри фрийстайл състезатели и българската публика наистина ще остане доволна", заяви американският райдър Джеймс Картър, ден преди мотоциклетното шоу Night of the jumps, предаде БГНЕС.
25-годишният калифорниец е в София за втори път, като сподели, че условията в зала "Арена Армеец" са много добри. "Пръстта е много добра тук. Ако състезанието беше по суперкрос, щеше да е перфектна, защото има много добро сцепление, но и за фрийстайл също е перфектна, достатъчно твърда е, което е добре за нас. Всички условия са възможно най-добри. Бях в София за Нощта на скоковете през 2011 година. Всичко бе наред тогава и мисля, че сега всичко ще бъде още по-добре", коментира Джеймс.
"Тук са всички най-добри фрийстайл състезатели и българската публика наистина ще остане доволна. Спомням си, че през 2011 година публиката много се вълнуваше по време на състезанието. Ако сега има още повече зрители и те са много шумни, всички от нас ще дадат максимума от себе си", обеща той.
"Много е интересно, когато има състезатели от различни места, различни страни. Така е доста по-забавно. Аз съм от Щатите и ще се конкурирам с европейците - това е страхотна възможност за мен и съм благодарен за нея. Момчетата от Европа са най-добрите в нашия спорт, така че ще ми бъде трудно, но съм подготвен психически, настроен съм позитивно и мисля, че мога да се справя доста добре", каза още американецът.

 

Коментари

Новини Варна