IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
17:53 | 13 януари 2015
Обновен: 13:13 | 25 април 2024

“Соколите” ще закъснеят със старта на подготовката

Това разкри председателят на УС на “Спартак 1918” Антон Фажев

По материала работи: Борис Проданов
“Соколите” ще закъснеят със старта на подготовката

Нова седмица, нов късмет. На това явно залагат в отбора на “Спартак 1918”, които отложиха старта на зимната си подготовка с няколко дни и вместо в четвъртък, 15 януари, ще излязат за първа тренировка на 19-и в понеделник. Забявянето се налага, тъй като все още има да се изясняват някои детайли около финансирането на клуба и влизането на новите италиански инвеститори. Това разкри председателят на УС на “Спартак 1918” Антон Фажев.

 

Легендата на „соколите“ поясни само, че в последните дни има раздвижване по тези въпроси, но отказа да разкрие още подробности.


Стана ясно, че в морската столица ще акостира и наставникът Иван Маринов – Маслара, който ще говори с италианците за селекцията. Преди няколко дни изпълнителният директор Пиетро Белардели заедно със сина си Джузепе, който ще е спортно-технически директор, и помощник-треньорът Бруно бяха на камп в Рим, където одобриха 7 италиански футболисти и един африканец.


Последните ще започнат подготовка със „соколите“, а старши треньорът Иван Маринов ще може да се запознае с качествата им в контролите.


Иван Барбов

Коментари

Новини Варна