IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
19:49 | 17 януари 2015
Обновен: 13:42 | 25 април 2024

Тайсън за Кличко: Кой е този? Ще го нокаутирам от раз!

Легендарния боксьор призна, че е търсил в Гугъл информация за световния шампион за да разбере нещо за него

По материала работи: manager
Тайсън за Кличко: Кой е този? Ще го нокаутирам от раз!

Актьорът, писателят, бившият затворник, звездата на мултифилми и бивш световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Майк Тайсън планира да се върне на ринга и да се боксира за световната титла през следващия месец на 48-годишна възраст. А в момента световен шампион е украинецът Владимир Кличко, който ще заложи срещу Тайсън три шампионски пояса.

"Кой е този Владимир Китч. . . Киско . . . Китикет някакъв?, попита Майк Тайсън в зала, пълна с репортери, опитвайки се да ги разсмее.

„На мен ми се наложи да го търся в Гугъл, аз понятие си нямах какъв е този шампион. Боксът има нужда от мен, защото никой няма да търси в Гугъл кой е Майк Тайсън. Аз съм най-известният спортист не само в бокса, но може би и в целия свят и това е дори и заради татуировката на лицето. Тя впрочем и досега си е на мястото. По дяволите, аз даже няма да тренирам много преди боя. Ще видите, аз ще го нокаутирам с един удар!", категоричен бе легендарния атлет.

Изтоюник: БТА

Коментари

Новини Варна