IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
08:02 | 21 август 2020
Обновен: 21:56 | 30 април 2024

Неймар пусна снимка с респиратор! Има ли COVID-19 звездата на ПСЖ?

Нападателят на френския шампион предизвика безпокойство дни преди финала на Шампионската лига

По материала работи: Слав Велев
В своите истории в Instagram бразилската звезда сподели загадъчна снимка и текстът „Пази се“

История в социалните мрежи предизвика смут часове преди големия финал на Шампионската лига. Неймар-младши не даде твърде много подробности: той качи снимка в легнало положение и с респиратор в устата. „Пазете се“ е краткият кометар към фотоса.

 

Въпреки че няма официално обяснение, запознати коментират, че това е специална процедура за по-добро физическо възстановяване след натрупване на интензивна активност. В неделя звездата на ПСЖ ще се опита да вдигне за втори път шампионската купа на Европа за втори път в кариерата си.

 

След като почти три месеца не е играл в официални мачове, сега Неймар е принуден да увеличи грижите за здравето си, за да не претърпи физически неудобства. Ето защо всеки метод, като този, публикуван в социалните мрежи, не е преувеличен.

 

По отношение на душевното му състояние неговият представител Вагнер Рибейро говори с каталунския портал Sport и казва: „Шегувам се с него: той живее в Града на светлината, където всеки би искал да отиде, той се наслаждава на френска кухня, той живее в красива къща, неговите роднини са там, той играе за един от най-добрите клубове в света и има всичко, за което може да мечтае ”. Освен това той разкри: „Имаше време, когато бях тъжен от контузиите. Така че той беше готов да напусне, да се върне в Барселона или да отиде в Реал Мадрид, но не вече, защото можем да видим, че е щастлив в ПСЖ ”.

 

Бразилецът е една от основните фигури в отбора, воден от Томас Тухел и в неделя ще започне мача срещу Байерн Мюнхен . Анхел Ди Мария и Килиан Мбапе ще го придружават на офанзивно ниво, за да могат да преодолеят отбор, който мачка наред по пътя за спечелването на турнира ШЛ.

 

За  ПСЖ това  е първото им участие на финал. 

 

По-рано стана ясно, че бразилецът е бил пощаден от УЕФА и ще играе на финала, въпреки че наруши ковид протокола по време на мача с Лайпциг, когато след последната съдийска свирка, размени фланелката си с играч на противниковия отбор.

 

Има ли бразилската звезда коронавирус или не и каква е целта на поста така и не е ясно. Със сигурност обаче, видимо Неймар не изглежда добре на сторито си в Инстаграм...

 

Черно море

Коментари

Новини Варна