IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
09:50 | 1 октомври 2020
Обновен: 21:30 | 1 май 2024

Кобрата идва във Варна за среща със студенти

Кубрат Пулев ще бъде специален гост днес на Икономическия университет за 100-годишнината на учебното заведение

По материала работи: Слав Велев
Кобрата идва във Варна за среща със студенти

Един от най-успешните, най-уважаваните и най-обичаните български спортисти ще бъде в морската ни столица днес, 1 октомври (четвъртък), съобщават от учебното заведение.

 

Пулев, който е официален претендент за световната титла в тежка категория за професионалисти, ще проведе и отворена среща разговор със студенти от висшето училище в зала АУЛА от 14.00 ч.

 

На 1 октомври от 10.00 ч. в аулата на ИУ – Варна ще с епроведе церемония за присъждане на почетното звание „доктор хонорис кауза“ на Икономически университет – Варна на Левон Хампарцумян.

 

От 16.00 ч. в двора на академичната сграда ще има тържествено събрание и връчване на академичните награди на Икономически университет – Варна на: проф. д.и.н. Иван Русев – академична награда „Проф. Цани Калянджиев“ за високи постижения в науката ’2020 г.

 

проф. д-р Стефан Вачков – академична награда „Проф. Станчо Чолаков“ за високи резултати в научната и изследователската дейност в областта на финансовата наука и местното самоуправление’2020 година.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна