IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
11:07 | 28 октомври 2020
Обновен: 23:02 | 20 април 2024

Ето крайните резултати в Шампионската лига

Големите фаворити взеха своето

По материала работи: Ставри Таргов
Ето крайните резултати в Шампионската лига

В натоварения футболен календар през тази есен няма място за почивка. Снощи се изиграха 8 мача от втория кръг в Шампионската лига.

По терените на Стария континент отново имаше страхотни футболни битки и много голове, а не липсваха и изненадващи резултати.

Шампионът Байерн (Мюнхен) записа втора победа в група "А", след като в първия кръг разгроми с 4:0 Атлетико Мадрид. Баварците гостуваха на Локомотив (Москва) и се наложиха трудно с 2:1. В същото време "дюшекчиите" нямаха право на нова грешка в домакинството си на РБ Залцбург и успяха да го спечелят с 3:2.
 
В група "В" също беше доста любопитно. Реал Мадрид стигна до драматично равенство при гостуването си на Борусия (Мьонхенгладбах) - 2:2, но има само 1 точка, след като на старта допусна изненадваща загуба с 2:3 у дома от Шахтьор (Донецк). В другия мач от групата украинският гранд удържа нулево равенство срещу "нерадзурите".

Манчестър Сити не срещна проблеми на "Велодром" и разгроми Марсилия с 3:0. Другата среща в група "С" беше между Порто и Олимпиакос, като "драконите" се наложиха с 2:0.

В група "D" българският национал Божидар Краев получи страхотната възможност да стъпи на митичния "Анфийлд", но неговият Мидтиланд загуби с 0:2 от Ливърпул. Другият сблъсък в групата противопостави Аталанта и Аякс в зрелищен двубой, който завърши 2:2, съобщава "Спортал".


 

Коментари

Новини Варна