IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
11:00 | 27 ноември 2020
Обновен: 22:02 | 25 април 2024

Черно море слага лика на големия Никола Спасов на фланелките

Футболистите и треньорският щаб на „моряците“ ще излязат с тениски с Адмирала за срещата със Славия днес от 17,30 ч. на „Тича“

По материала работи: Слав Велев
Черно море слага лика на големия Никола Спасов на фланелките

Ръководството на Черно море ще почете най-успешния треньор в историята на клуба Никола Спасов със специални фланелки, съобщиха от клуба. Футболистите и треньорският щаб на „моряците“ ще излязат с тениски с лика на Адмирала, загубил битката с COVID-19 в понеделник, за срещата със Славия днес от 17,30 ч. на стадион „Тича“ във Варна.

 

Двубоят от 14-ия кръг на Първа лига ще бъде първият за домакините след тежката вест за кончината на специалиста. Домакините ще играят и с черни ленти, а срещата ще започне с минута мълчание.

 

В групата на „Черно море“ след карантина се завръща стражът Георги Георгиев. Сред избраниците на наставника на “моряците” попадна и нападателят Денислав Ангелов.

 

Аут за срещата с “белите” са вратарят Иван Дюлгеров и Дани Кики, които все още са в карантина, както и контузените Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Влатко Дробаров и Родриго Енрике. Мачът за варненци пропускат още Велислав Василев, Лъчезар Йорданов и Георги Божилов.

 

Групата на „Черно море“: Георги Георгиев, Иван Дичевски, Цветомир Панов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Емил Янчев, Стефан Велев, Леандро Андраде, Илиан Илиев, Мехди Букаси, Матиас Курьор, Павел Георгиев, Файсел Касми, Родриго Вилела, Исмаил Иса, Денислав Ангелов.

 

„Белите“ пък ще бъдат без своя вратар Георги Петков, получил травма в коляното при нулевото равенство с Етър през уикенда, предаде ПИК. Вместо него под рамката на столичния тим ще застане Светослав Вуцов, за когото това ще бъде дебют като титуляр в професионалния футбол. Талантът се появи като резерва срещу „болярите“ на почивката и се отличи с няколко ключови спасявания. Аут за визитата във Варна са и двама от нападателите на „белите“.

 

Бившите национали Димитър Рангелов и Венцислав Христов продължават да лекуват контузии. Тимът на Александър Тарханов ще търси първи успех далеч от „Овча Купел“ от юли насам, когато надви Левски с 2:1 в мач от плейофната фаза на Първа лига.

 

Рефер на мача е Георги Давидов, а помощници са Даниел Ников и Никифор Велков.

Коментари

Новини Варна