IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
10:40 | 12 декември 2020
Обновен: 22:44 | 25 март 2024

И да падне и да бие, Кобрата прибира рекорден хонорар

Джошуа взема три пъти повече, разберете за мача от Bloomberg TV Bulgaria

По материала работи: Слав Велев
И да падне и да бие, Кобрата прибира рекорден хонорар

Тази вечер предстои може би най-важната вечер за българския спорт- Кубрат Пулев ще иска да стъпи на световния връх в бокса. Той излиза в пряк сблъсък на ринга в "Уембли Арена" срещу Антъни Джошуа за поясите на IBF, WBA, WBO и IBO.

 

"В последните дни и двамата се заканват чрез медиите, че ще спечелят. Джошуа предупреди Кобрата да се готви за война. От своя страна българинът обяви, че е №1 в тежка категория, следван от Тайсън Фюри", припомни редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.


Той говори и за наградните фондове за мача, които ще са по-ниски от обикновеното, защото в залата ще присъстват едва 1000 души заради пандемията от коронавирус.


"Най-големият хонорар на Джошуа до момента е за реванша му с Анди Руис – 63 млн. паунда. За сравнение, сега се очаква да вземе 15 млн. паунда. За Кобрата са предвидени три пъти по-малко пари – 5 млн. паунда. Това ще е най-големият хонорар в кариерата на Пулев. До момента той е спечелил най-много от мача си с Владимир Кличко през 2014 г. – малко над 1 млн. паунда. Точните суми за двамата зависят от успеха на платеното телевизионно излъчване на мача, тъй като приходите от билети ще бъдат скромни. Очаква се обаче интересът към платеното излъчване да бъде особено голям заради липсата на мачове в последните месеци", каза още Коларов.

 

Коментари

рекордно тъпи ( преди 3 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
слабоумие ( преди 3 години )
Тези *** ни обират без да правят нищо. Бият се като селяните по кръчмите, но за милиони. Това е кръчмарски бой за милиони. Може ли хора с образование, които правят нещо за света да получават жълти стотинки, а тези *** да получават такива хонорари? Това са бивши улични биячи, които ни обират.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
светът е беден и про ( преди 3 години )
Как може държавата да си влага парите в такива безмислени каузи? Боксовите мачове не са нищо друго освен бой между напомнани горили, които за обществото не правят нищо. Как може простия българин да си даде парите за такива и да стои вкъщи беден да им се възхищава? Може ли слабоумния народ да си дава парите за футбол, бокс, чалга...и да стои вкъщи да пие ракия, яде люти чушки, пърди и да им се въхищава? Вие не знаете ли как се живее?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна