IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
17:00 | 25 януари 2021
Обновен: 01:49 | 26 април 2024

Нови тенденции в онлайн разплащанията

Британската фирма Paysafe отваря офис във Варна

По материала работи: Слав Велев
Нови тенденции в онлайн разплащанията

Онлайн разплащанията стават все по-популярни и прогнозите са тази тенденция да продължи. Това пък осигурява поле на развитие за различните компании в тази сфера. Сред тях е и базираната във Великобритания Paysafe, която стъпва все по-здраво на българска земя и вече възнамерява да отвори втори офис и първи извън столицата. В случая офисът ще бъде във Варна, като неговото официално откриване се гласи за пролетта, а работните места, които ще предложи ще са за 200 души. От компанията изтъкват, че няма да е задължително работещите да са само местни, като дори ще има опция за софийски служители, които искат временно да се преместят във Варна, предимно лятото. 

Любопитен факт е, че в България се намира една трета от всички служители на компанията по света. Показателен е и фактът, че за изминалата година Paysafe България отчита приход 186 милиона лева и цели 11 милиона печалба. Това нарежда дружеството сред най-успешните в IT сектора. Paysafe присъства и сред методите за разплащане при спорните букмейкъри, като сред лицензираните у нас, подобна възможност предлага Bwin и Bet365. Плащането чрез Paysafe става лесно и безплатно, като депозираната сума се отразява моментално в сметката ви. Минималният депозит е в размер на 10 лева, докато максималният е 1900 лева. 

Други букмейкъри пък също проявяват иновативно мислене, предлагайки възможност за депозиране на пари през мобилен оператор. Такъв е случаят на родния Efbet, където вече се предлага опция за захранване на сметката ви в букито през А1. Тази новост за първи път се среща в лицензираните сайтове за залози у нас, като към момента е активна само за потребителите на А1, но се работи по добавянето на услугата и за потребителите на останалите мобилни оператори.

Букмейкърът хитро се е досетил, че мобилните телефони са все по-използвани в ежедневието, като това важи с голяма сила и за любителите на залози и осигуряването на подобен метод за разплащане е страхотно решение. За да направите депозит чрез А1, трябва да първо да посочите тази опция, след което да въведете телефонен номер от мрежата на мобилния оператор. Веднага след това ще получите SMS с код, който пък е необходимо да въведете в предвиденото за него поле в сайта на букмейкъра. Когато го направите, съответната сума моментално ще се появи в акаунта ви, а когато дойде време да получите сметката си от А1, към нея ще бъде начислена и същата тази сума. Имате възможност за депозит от 10, 20 или най-много 30 лева, като при максимума от 30 лева ще получите и допълнителен бонус от 15 лева. 

Efbet обаче разполагат с още доста методи за депозит и изплащане, a с тях ще може да се запознаете от подробното ревю на Efbet, където професионалисти в областта на залозите разглеждат в детайли различните предлагани възможности. Депозит чрез А1 е най-новият от вече наличните седем разплащателни метода в Efbet, като там ще откриете още опции за депозиране като ePay, EasyPay, Cashterminal и Skrill, дебитна/кредитна карта и банков превод. При всички изброени трансферът се осъществява почти мигновено, като изключение прави само банковия превод, където може да се наложи да почакате между два и десет работни дни.

 
Новини Варна