IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
09:15 | 27 януари 2021
Обновен: 01:58 | 26 април 2024

Ще вземе ли Мерил Стрийп 4-ти Оскар - Букмейкърите чакат отговора ви

По материала работи: Ставри Таргов
Ще вземе ли Мерил Стрийп 4-ти Оскар - Букмейкърите чакат отговора ви

Да получиш Оскар е най-престижното отличие във филмовата индустрия. Всяка година церемонията по връчването на Оскарите е на една и съща дата, но този път това ще бъде променено, заради по-различната година, която изпратихме.

Така вместо през месец февруари новите носители на Оскар ще бъдат обявени на 25 април. Номинациите пък официално ще бъдат съобщени на 15 март. Така, някои от лентите, които бяха отложени, ще могат да се включат в надпреварата.

От доста време насам спортните букмейкъри също не пропускат Оскарите и макар това да няма нищо общо със спорта, то всяка година ще откриете и интересни залози в тази сфера.

Например, в сайта на Bwin, има специална категория залози, наречена "Развлечения" и както може да се досетите, тя включва различни интересни, а понякога и забавни предложения за залози, включително и на тема Оскари.

Може да се оглеждате и за различни Bwin промоции в сайтове като този https://efirbet.com/bwin-bonusi/.

Един от най-интригуващите залози в категория "Развлечения" е на тема популярната актриса Мерил Стрийп и по-конкретно дали тя ще успее да грабне своя четвърти Оскар пред 2024 година.

Изглежда, очакванията са това по-скоро да не се случи, тъй като коефициентът за отговор "Да" е в размер на 2.70, докато този за "Не" е 1.40. Важно е да се знае, че неостаряващата Мерил вече е на 71 години, но пък това очевидно не е пречка да продължи участието си в редица филмови заглавия, като само през изминалата 2020 година тя взе участие в четири прожекции - Ще падат глави, Балът, Нека говорят и Не поглеждай нагоре.

Сред редицата си отличия Мерил Стрийп може да се похвали и с три награди Оскар. Първата от тях е за поддържаща роля и е през далечната 1979 година.

След нея обаче актрисата има и още две за най-добра женска роля, през 1982 и 2011 година. Последно, голям шум около името на актрисата се вдигна през 2017 година по време на унищожителната и реч срещу Доналд Тръмп, без дори да споменава неговото име.

След нея пък последва реакция на тогавашния президент на САЩ и сериозен обществен отзвук.

Наред със залозите за Мерил Стрийп ви очакват още доста предложения, като например, залози за най-добър филм за годината или пък най-лош, който ще грабне Златната малинка. Към предложенията пък могат да бъдат добавени още заглавия, тъй като все още не са обявени официалните номинации.

Ако пък искате нещо по-вълнуващо, то може да се включите в залозите за това, дали един и същи филм ще спечели награда за най-добра лента и най-добър режисьор. Коефициентите ни подсказват, че това е по-вероятно да не се случи, но пък ако вашия киномански нюх може да има друго мнение по въпроса.

Разбира се, развлекателните залози не са само за кино разбирачи. Например, може да дадете предложението си и за следващия носител на Нобелова награда за Литература или пък да направите различни залози, свързани с някоя нов сериал по Нетфликс.

Ако пък сте фенове на италианската музика, може би ще се впечатлите от подменюто със залози за Фестивала в Сан ремо.

 

Новини Варна