IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
14:45 | 29 януари 2021
Обновен: 13:42 | 7 май 2024

Какво е бонусът ранно изплащане на футбол и как да го използваме?

Различни допълнителни поощрения дават спортните залози

По материала работи: Слав Велев
Какво е бонусът ранно изплащане на футбол и как да го използваме?

Спортните залози в отделните букмейкъри са тясно свързани и с различни бонус предложния. В това отношение световният лидер в онлайн залозите Bet365 се старае постоянно да предлага добри и актуални оферти. Такава е промоцията им за ранно изплащане на футбол, която ще бъде активна до 29 май 2021 година. Според нейните условия, при залог на краен победител в дадена среща, потенциалната печалба ще бъде предварително изплатена, ако същият този отбор поведе с два гола разлика, по-което и да е време на двубоя и независимо от крайния му изход. Този бонус важи за петте големи европейски шампионата, европейските клубни турнири и българската първа лига, заедно с надпреварата за купата на страната. Важно е да знаете, че при залог за равенство тази оферта няма как да бъде актуална, а същото важи и ако преди края на срещата използвате опцията за затваряне на залога. Определено, това е едно от най-добрите bet365 бонус предложения, но в сайта на букмейкъра има още доста налични промоционални оферти. 

Подобни такива бонуси са ранно изплащане за НФЛ, както и ранно изплащане за НБА. В първия случай става въпрос за срещи от НФЛ до и включително Супер Боул. Тук условието е отборът, на който сте заложили, да успее да достигне до 17 точки разлика. Ако това се случи, букмейкърът ви изплаща пълната печалба, независимо какво ще се случи до края на двубоя. При NBA също може да се залага, на която и да е среща, но до 22 юли 2021 година. Тук ако заложите на отбор, който по време на срещата успее да поведе с 20 точки разлика, вие предварително ще получите пълната печалба, без значение от крайния изход на мача. 

Помислено е и за тенис феновете, макар че тук офертата е малко по-различна. Тя е наречена гаранция при отказване и важи за залог на краен победител във всички надпревари на сингъл от категорията на ATP и WTA, което включва и турнирите от Големия Шлем. Ако заложите на даден тенисист и неговия противник се откаже, сумата от направения залог се връща в сметката, а размерът на потенциалната ви печалба се изплаща под формата на кредити за залози. Ако отказалият се играч е този, на който сте заложили, то обратно получавате само сумата на залога си.

Наличен обаче е още един тенис бонус и то дори с по-голям обхват, тъй като включва залози на мачове както на сингъл, така и на двойки, а също така освен ATP и WTA турнирите е активен и за срещите от Чалънджър надпреварите. Тук условието е само да заложите на два или повече мача в права колонка, избирайки някой от следните пазари - да спечели двубоя или да спечели сет. При успешен залог, ще получите бонус в размер между 5% и 70% от печалбата ви. Размерът на процентът е пряко свързан с броя мачове в правата колонка, като за 2 познати мача е 5%, а за 14 или повече познати - 70%. Точно същата промоционална оферта е налична и за футбол, с тази разлика, че минималният бонус от 5% се връчва при права колонка с три познати срещи. Може да се залага на най-силните европейски първенства, както и на родната професионална лига плюс купата на България. 

Като най-популярен спорт, футболът носи още няколко бонуса в сайта на bet365, като например, гаранция при смяна или пък отменен залог при 0:0, където при нулево равенство и губещ залог, парите за него ще ви бъдат възстановени.  

 
Новини Варна