IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
09:30 | 1 февруари 2021
Обновен: 17:57 | 22 април 2024

Още не е ясно ще има ли Зимни олимпийски игри 2022, но букмейкърите вече залагат

По материала работи: Ставри Таргов
Още не е ясно ще има ли Зимни олимпийски игри 2022, но букмейкърите вече залагат

След всичко случило се през изминалата 2020 година, Летните олимпийски игри в Токио бяха отложени с една година и ще се проведат през лятото на настоящата 2021, ако разбира се всичко върви по план.

Още не е ясно обаче какво се случва със Зимните олимпийски игри 2022, които по програма трябва да се проведат в Пекин. Наскоро лично китайският президент Си Дзинпин направи проверка на това как вървят приготовленията за предстоящото грандиозно събитие, заявявайки своята увереност, че Китай ще успее да се справи с организацията и игрите ще се проведат по план.

Макар до началото на Зимните олимпийски игри да има още много време, то някои букмейкъри вече предлагат залози за тях. В това число влиза и сайтът на Bwin, където към момента може да откриете пазар на тема "Коя нация ще спечели най-много златни медали?"

Сред основните фаворити са Норвегия, като коефициентът им е 3.00. Толкова е и ставката за Германия, а сред претендентите за златото влизат и традиционно силно представящи се държави в зимните спортове, като Русия, Канада и САЩ.

Коефициентът за домакините от Китай пък е 21. За любителите на дългосрочните залози обаче сайтът предлага още доста любопитни предложения, като в ревюто на Bwin sport са добре описани всички интересни възможности на букмейкъра. Там може да откриете и компетентна оценка за него.

Обикновено най-продължителните във времето залози дори не са свързани със спорт. Например, ще откриете пазар за следващ президент на САЩ въпреки че този избор ще бъде взет след цели четири години.

В Bwin има цяла категория на тема политика, където дори има пазар за залози, на това, дали Доналд Тръмп ще бъде осъден от Сената през 2021 година. Тук е и изборът за следващ министър председател на Великобритания, а още интересни bwin залози ще намерите и в категория "Развлечения".

Сериозно внимание се обръща на предстоящите награди Оскар, като киноманите могат да останат заинтригувани от наличните предложения. Имате ли идея, кой ще спечели отличието за най-добър филм или пък кой ще си тръгне от церемонията със Златна малинка за най-лош филм?

Ако обаче се чувствате най-сигурни в спортния свят, то любопитните дългосрочни предложения на букмейкърите там изобилстват. Например, ще откриете възможност за избор на шампион в различните топ футболни лиги, а често той е придружен и с избор на голмайстор и дори на отбори, които ще успеят да влязат в топ четири на крайното класиране.

В тениса пък предстои Откритият шампионат на Австралия, а коефициентът за това Григор Димитров да вдигне трофея при мъжете е 81.00. Неостаряващата Серина Уилямс пък получава ставка 11.00 за титла при жените.

NBA също включва дългосрочни залози, като например, който ще спечели титлата в края на сезона. Към момента фаворит за отличието е отборът на Лос Анджелис Лейкърс, който е с коефициент от 3.50. Плътно зад тях са Бруклин Нетс с 4.00.

Някои букмейкъри като Efbet имат отделно меню в сайта си, което обединява всички дългосрочни залози на едно място, а това позволява по-бързото достигане до отделните пазари.

Там също преобладаващи са залозите за футбол, тенис и баскетбол, но могат да бъдат открити и други предложения, като например за хандбал, дартс, американски футбол и дори политика.

 

Новини Варна