IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
12:15 | 4 февруари 2021
Обновен: 00:38 | 24 юли 2024

Бързите залози са новият тренд сред играчите в България

По материала работи: Ставри Таргов
Бързите залози са новият тренд сред играчите в България

За спортните букмейкъри е важно винаги да разполагат с атрактивни и интересни оферти и игри, като по този начин задържат вниманието на потребителите.

Когато пък говорим за футбол, класическата игра за познаване на крайния изход на мачовете винаги е нещо, което ще е на мога, поради желанието на запалянковците да демонстрират своите футболни познания и аналитично мислене.

В сайта на PalmsBet може да откриете подобна игра, но направена по изключително опростен начин, като освен всичко друго, може да спечелите и добра сума, стига разбира се, прогнозите ви да са правилни.

Играта носи името "Бързи залози", като в нея давате предположение за 1, Х или 2 на три предварително избрани срещи от букмейкъра, като те обикновено са най-интересните дербита от програмата за седмицата. След като направите своите прогнози, задавате сума на залога ви, като минимумът е 50 стотинки, а при успех, неговата стойност ще бъде умножена по десет.

Без значение от коефициентите, без да е необходимо да покривате каквито и да е други изисквания. Всичко е изключително опростено и удобно, но преди да се възползвате от предложението, трябва да имате palms bet регистрация и поне някакви пари на сметката си, за да може да осъществите залог.

В класическата права колонка, коефициентите от трите срещи се умножават, а полученото произведение се умножава по направения залог. На практика при "Бързи залози" вашият общ коефициент винаги ще бъде 10.00.

При залог на фаворитите в предложените три срещи, това със сигурност ще е изгодна сделка, но няма да е лоша идея да хвърляте по едно око и на програмата с мачове, където са налични и коефициенти, тъй като теоретично е напълно възможно да сформирате обща ставка, която да е по-голяма от 10.00, В този случай, по-изгодният вариант е да направите залога си по класическия старомоден начин.

Както вече казахме, в условията на играта няма нищо специфично, като все пак, важат стандартните добре познати правила при залог на футбол, като например това, че залогът ви трябва да е направен преди началото на срещите.

За краен изход ще се вземе резултатът в редовното време, а не след двете продължения по 15 минути или след дузпите, ако има такива. Също така, след като вече дадете предположенията си, нямате право на промяна или отказ от залога. Ако пък някоя от трите срещи бъде отложена, в сметката ви се връща стойността на направения залог.

Играта предлага и още един вариант, в който залогът ви е фиксиран и е в размер на един лев, а прогнозите, които се изисква да дадете е цели 15. Те отново са подбрани от букмейкъра и не включват каквито и да е коефициенти.

Можете само да изберете измежду победа за домакина, равенство или победа за госта. Да познаеш 15 мача обаче не се случва всеки ден и определено е нещо, което заслужава голяма печалба.

Точно такава обаче е тя, тъй като спортния джакпот, за който ще се борите е в размер на цели 500 000 лева. Предлагат се и утешителни награди, за позналите 14 от срещите, в размер на 10 000 лева, както и на тези с 13 верни прогнози, на стойност 2 000 лева.

Добра идея, макар че знаейки как само един или два мача са те разделили от половин милион лева, то тази утеха може би няма да е достатъчна.

Новини Варна