IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
15:00 | 8 февруари 2021
Обновен: 16:46 | 16 април 2024

Как варненци могат да се включат в лотарията Евро Милиони?

По материала работи: Ставри Таргов
Как варненци могат да се включат в лотарията Евро Милиони?

Лотарийните игри съществуват от дълго време насам и вероятно това ще продължи да бъде така, тъй като принципът им на действие е опростен, а печалбите могат да бъдат наистина големи. Неслучайно и името лотария често бива свързано с джакпот.

По света има много лотарии, като част от тях са включени и в портфолиото на популярния букмейкър бет 365, който е един от предпочитаните сред родните любители на хазартните игри. Така, всеки един български клиент на оператора има възможността да се включи в този тип игри.

При лотарийните игри е необходимо да посочите определен брой числа, като най-често имате право на до шест числа. Те сформират определен коефициент и след като изберете тегленето, в което искате да вземете участие и направите залог, вече сте част от играта и остава само да видите, дали ще имате късмет.

Разбира се, може да изберете и само едно число, като по този начин увеличавате шансът си за печалба, но в същото време намалявате коефициента.

В сайта на bet365 ще откриете отделна секция Лото, която включва лотарии в Ирландия, Испания, Германия, Франция, Ню Йорк, Канада и други, като например, Евромилиони и 49ки.

В страницата на всяка една от тях ще откриете и таблица с общият коефициент, който се образува при познат определен брой числа. Насреща са и определени пазари, като ето и някои от най-често срещаните.

Директно - Това е класическият залог в лотарията. Избирате в кое теглене искате да участвате, след което избирате определен брой числа, който може да варира спрямо избора ви на лотария.

Например, в популярната Евро Милиони числата са от 1 до 50, а в тези на Германия, Испания и Франция са 49. Ирландската лотария пък предлага 47 числа.

Комбинация - При този пазар имате право да посочите по-голям брой числа, който може да достигне до 14 различни. След това избирате, дали залогът ви да бъде единичен, двоен, троен или четворен, като всеки следващ увеличава шансовете ви за печалба, но в същото време и повишава сумата на минималния ви залог.

Обща стойност - Както подсказва и името, тук е необходимо да познаете каква ще е общата стойност на сбора от изтеглените числа. Получавате различни коефициенти за отделните селекции, като например, ако сборът е между 15 и 70, ставката е 26.00.

Число на бонус топка - В някои лотарии има и бонус топка, като съответно има и пазар, в който може да прогнозирате какво ще е нейното число. Разбира се, коефициентът е висок, тъй като това си трудна задача.

Първо изтеглено число - Същият е принципът и в селекцията за първо изтеглено число, където на практика, шансовете за познаване са същите.

Първо изтеглено четно/нечетно - Тук също няма нищо сложно. Прогнозирате, дали първото изтеглено число ще бъде четно или нечетно, като добре е да проверите какъв е общият брой на топките в съответната лотария, тъй като често нечетните са с едно повече от четните.

Под/над - Този пазар предлага избор измежду това, дали числото на изтеглената топка ще бъде над или под средната стойност. Например в ирландската лотария, може да избирате, дали топката ще е 24 и над него или под 24, като имате право да правите отделен залог за всяка една от шестте изтеглени топки.

Четно/нечетно - По същия начин, всяко от изтеглените числа предлага залог за четно или нечетно.

Цвят на бонус топката - В лотария 49ки ще откриете и възможност за избор на цвят на бонус топката, като налични са седем различни цвята с коефициент от по 6.50.

 

Новини Варна