IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
16:15 | 11 февруари 2021
Обновен: 19:01 | 18 април 2024

Кой раздава подаръци за феновете на българския футбол

Черно Море има шансове за първата шестица

По материала работи: Слав Велев
Кой раздава подаръци за феновете на българския футбол

През настоящия сезон в родната първа професионална лига по футбол отново ставаме свидетели да интригуващи сблъсъци, както за местата, даващи право на участие в евротурнирите, така и в долната половина на таблицата. Лудогорец е изявеният фаворит за първото място, но отборите на ЦСКА, Локомотив Пловдив, Арда и Берое също се представят добре до този момент. Не далеч са и Черно Море, които все още имат напълно реални шансове за попадане в първата шестица преди втората част на шампионата. Повечето оспорвани битки пък правят първенството по-интересно за наблюдаване, а и не само за това.

За да повиши допълнително тръпката към родния футбол, официалният спонсор на шампионата, сайтът на Efbet, е измислил един доста любопитен и също толкова атрактивен бонус, който може да отиде при всеки, залагащ на бг футбол. След всеки изминал кръг на българската професионална efbet лига, букмейкърът ще раздава по три награди от по 500 лева всяка, като те ще идват под формата на безплатен залог.

Хубавото на тази оферта е, че по никакъв начин не е свързана с направата на какъвто и да е депозит. Единственото условие, което трябва да бъде покрито е да заложите на поне един мач от родното първенство в множествен залог или така наречената права колонка. С колкото повече отделни фиша играете, толкова по-голям става и шансът ви за печалба. След края на кръга пък, на случаен принцип се изтеглят трима от участниците, покрили изискването, като всеки от тях получава в акаунта си бонус в размер на 500 лева.

Преди да влезе в сметката и средствата от него да могат да бъдат изтеглени обаче, той трябва да се превърти, а срокът да направите това е до 30 дни след момента на получаването. Основното изискване при разиграването е да направите залог или залози на обща стойност един път размера на бонуса, като те трябва да бъдат на коефициент равен или по-голям от 1.50. Може да заложите всичко на една среща или да направите права колонка, в която поне един от мачовете трябва да бъде с коефициент 1.50 или повече. Ето и един бърз пример. Ако направите успешен залог на бонуса от 500 лева на коефициент от 2.00, то ще спечелите 1000 лева, от които 500 ще влязат автоматично в сметката ви и вече ще могат да бъдат изтеглени.

Това е един от приятните efbet бонуси, но в сайта на букмейкъра могат да бъдат открити още доста промоционални предложения. Например, такава е офертата за откриване на нова сметка, като тя включва бонус в размер на 100% от стойността на началния ви депозит с максимум до 200 лева. Иначе казано, ако първият ви депозит е 200 лева, то още 200 ще дойдат под формата на бонус, който обаче също ще трябва да бъде разигран. Тук границата на коефициентите, на които може да залагате пада до 1.20, но пък ще е необходимо да направите залози на стойност три пъти по сумата от размера на бонуса и размера на депозита.

На разположение са още бонус Презареждане, който се получава на случаен принцип за лоялните клиенти на букмейкъра. Неговият размер също може да бъде до 100% от направен депозит. Тук е и промоционалния бонус Събитие, както и ежедневна томбола с големи награди. 

 

 
Новини Варна