IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
10:30 | 13 март 2021
Обновен: 08:36 | 17 май 2024

Никола Петров – смелият капитан, който върти руля на хегемона в БГ плуването, празнува рожден ден

Рецептата е да не се примиряваш с това, което си постигнал, споделя той

По материала работи: Ставри Таргов
Никола Петров – смелият капитан, който върти руля на хегемона в БГ плуването, празнува рожден ден

Моторът и сърцето на най-добрият български плувен клуб – ПСК „Черно море“ (Варна), който години наред е на върха и е непобедим – Никола Петров, празнува рожден ден днес!

Видно е, че фаталният 13-ти март е зареден с великанска доза късмет, защото откакто е начело на клуба, Никола Петров, не спира да умножава успехите му.

Разбира се, рамо до рамо с блестящия екип от колеги - професионалисти, които работят заедно с него. И с безценната помощ на силния управителен съвет. Яка сплав, която кове шампиони!

„Рецептата е да не се примиряваш с това, което си постигнал, а да се стремиш към нови успехи, да надграждаш постигнатото“, откровен е рожденикът. И безспорно доказва, че нонстоп е верен на това свое кредо.

Няма да подминем максимата, че зад всеки успешен мъж стои една успешна дама. А до Никола Петров безрезервно е прекрасната му съпруга Боряна, дарена с ангелска красота!

Капитанът на моряците смело върти руля, за да акостира успешно повереният му кораб след всяко предизвикателство. Под умелото ръководство на Никола Петров пет години ПСК „Черно море“ е абсолютен хегемон в БГ плуването. И е на върха!

А възпитаниците му са истински щастливци, защото освен прекрасен треньор, имат до себе си и верен приятел – нещо безкрайно ценно в наши дни!  

Бъди здрав, тренер! И продължавай с шампионски замах да създаваш лидери – и на професионалния, и на житейския фронт! Така както го стори с невероятния Александър Николов, с който заедно извървяхте пътя до олимпиадата в Рио!

Дай Боже, тези успешни момчета и момичета, които са в клуба, да вървят заедно с теб по стъпките на първия българин, влязъл в историята, преплувайки 100 м кроул под 50 секунди!

 

Коментари

Новини Варна