IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
11:00 | 7 април 2021
Обновен: 22:33 | 25 април 2024

Съвети за спортни залозина в Bwin sports

Защо обичаме да залагаме? Хоби или просто желание за повече приходи?

По материала работи: Слав Велев
Съвети за спортни залозина в Bwin sports

Първото нещо което трябва да направи един играч, преди да премине към по- големи залози е да си отговори на въпросите „Защо играе на спортни залози?“

Обикновено отговорите на този въпрос са двузначни, но в крайна сметка удоволствие има, а когато има реализирана печалба, то е двойно по-голямо.

„Целта оправдава средствата“ е казал Игнасий Глойола, ето затова трябва да сме наясно какво точно искаме и как да го постигнем. Ето и какво ни съветват опитните играчи на Bwin Sport платформата, които използват залозите на спортни събития за печалби и удоволствие.

Дисциплина и правила

Хубаво е при редовното залагане да спазваме известна дисциплина и правила за да имаме гаранция в успеха си. Трябва да не пропускаме, винаги да се интересуваме за бонусите, предлагани от букмейкърите. Те са една голяма възможност и шанс за уголемяване на сметката ни.

Ако все пак не сте с много опит в залозите, ви препоръчваме да не бързате, а внимателно да се запознаете със статистики и отбори, да изберете едно или две първенства, защото попадайки в голямото многообразие на спортни събития предлагани в Bwin спорт секцията, рискът да се объркате е много голям. Ето и какво ви предлагаме, като основни съвети за играта в Bwin спортни залози:

Поставяйте си постижими цели

Не е невъзможно в краткосрочен план да спечелите няколко поредни рискови залога, на висок коефициент. Но нека късмета не ви заблуждава, защото много малък дял от играчите са печеливши в дългосрочен план. И тук се включват дори и тези, които залагат на така наречените „сигурни“ залози. Спортът затова е интересен и приковава вниманието на милиони фенове по света, защото е непредвидим. По-голяма част от играчите на залози по света предимно калкулират загуби. Причините за това са много, но ние ще се спрем на това: имайте предвид, че при поредни залози е много по-вероятно да загубите, отколкото да спечелите.

Не подценявайте статистиката и новините около събитията

Много играчи имат самочувствието на хора притежаващи големи познания в спорта и на база на тях те са сигурни, че могат да победят букмейкърите и да печелят всеки залог. Това за съжаление не е така, не забравяйте, че букмейкърите, особено ако се говори за Bwin Sports, инвестират много средства и време в анализи, статистика, математически модели, за да определят коефициентите. Ако вземем огромного разнообразие от спортни събития всеки ден в Bwin спортни залози, то трябва да си представим колко време, специалисти и средства са инвестирали от букмейкъра, за да ни предоставят различните пазари. Един играч никога няма да може да разполага с толкова време и канали на информация, затова препоръчваме да ограничите максимално първенствата и отборите, на които ще залагате. Следейки 1-2 първенства и 3-4 отбора, вие ще можете да се съсредоточите добре, да знаете статистиката им, да улавяте новините, да сте добре подготвени преди всяка среща. Имайки и по-концентриран поглед, вие ще можете много по-лесно да усещате тенденциите.

Определете си дневен лимит

Според средствата, с които разполагате в своята банка, вие трябва да си определите дневен лимит на харченето на средства, добре е за начинаещи това да е до 5-10% от банката, като при по-опитните играчи може да се стигне до 15-20%. Никога не си позволявайте, увлечени от емоциите да преминавате лимита, особено, когато сте в поредица от загуби. Починете си, разведрете се с нещо, идва нов ден и нов късмет. Всички големи букмейкъри, включително и Bwin държат на разумното залагане. В сайтовете им можете да откриете много съвети и насоки за борба със зависимост от хазарта.

Спортът е едно от най-силните забавления, както за самите спортисти, така и за милионите фенове. Всяко спортно събитие носи голям заряд от очаквания, емоции, жажда за победа. Нека не забравяме, че залозите би трябвало да усилват заряда на емоциите само в положителна насока, така че просто се забавлявайте. В днешно време можем да проследим спортни събития от всяка точка на планетата.

 
Новини Варна