IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
15:15 | 4 май 2021
Обновен: 20:31 | 28 март 2024

Интересни резултати в отложените срещи от АМФЛ - Варна

Мачовете се играха през миналата седмица

По материала работи: Ставри Таргов
Интересни резултати в отложените срещи от АМФЛ - Варна

Тимът на "Автомагистрали"

През изминалата седмица се изиграха отложените срещи от шампионатите на АМФЛ - Варна.

МФК Балерини победи с 5:1 МФК Тича в Premier лигата. Над всички в този двубой бе Кадир, който заби четири от головете за тима си, а едно бе дело на Гайдарджиев. За съперника реализира Николов.

МФК Монтана надигра Fullmax с 8:4. Вълев блесна с хеттрик за тима от Северозапада, Камбата и Адвоката добавиха по два гола, а Мечката - един. За загубилия тим се разписаха Йовчев, Димитров, Вини Джоунс и Дидко.

В Лига 1 се изиграха три отложени срещи, две от които на Валекс. В първия от тях отборът победи Спейс Тийм с 8:6, въпреки че изоставаше с 0:2, а после и с 2:4. Хеттрик заби Симеонов, а по едно попадение добавиха Петров, Чакъров, Нанев, Андреев и Петров. За "космонавтите" отбелязаха Букоев (3), Атанасов (2) и яни.

След това Валекс се справи и с лидера ZARAFA Team, надигравайки го с 6:4. В тази среща Богданов се отчете с хеттрик, Петров се разписа на два пъти, а веднъж това стори Чакъров. За водача в таблицата реализираха Иванов (2), Ангелов и Добрев.

Арарат и МФК Монтана пък завъртяха зрелищно равенство - 5:5. За "арменците" по две попадения вкараха Цветков и Тахмисян, а едно добави Хаджиев, докато за тима от Северозапада точни по два пъти бяха Калкана и Демиров, а веднъж - Душков.

В Лига 2 Тангра би с 5:1 Devils. Попаденията за успеха бяха дело на Николов (2), Тодоров, Добеца и Крдашев. за "дяволите" вкара Ванко.
Parkmart удари iGaming с 10:2.

С четири гола блесна Давидов, три добави Каменов, а по един - Евген, Павел и Хълми. За "геймърите" отбеляза Велчев.

ВВМУ разби с 10:2 Искра в Лига 3. Хеттрик отбеляза Костадинов, по два пъти точни бяха Играчев, Петров и МариоМатушев, а Росенов порази собствената си мрежа. Мохамед вкара и двата гола за "искрите".

В Лига 4 се изиграха двубои от редовните 24-и и 25-и кръг. Лидерът Автомагистрали би с 9:4 Ария, въпреки че в началото изоставаше с 0:2. Пет пъти точен бе Торес, а останалите попадения бяха дело на Стефанов (2), Боримечка и Малкия Игуаин. За съперника се разписаха Наско (3) и Жельо.

Бандата на града записа нова победа - с 13:5 срещу Братчедите. За пореден път Милков бе над всички за своя тим, като заби седем гола, Ташков и Георгиев добавиха по два, а по един - Гунев и Илиев. За съперника Жицата се отчете с хеттрик, а по веднъж точни бяха Йорданов и Пенев.

Ретро музей удари с SeaBoyzFC с 12:5. Крис блесна с шест попадения, А Руснака, Радко и Машината добавиха по два. За "морските момчета" се разписаха Станков (2), Лютфи, Маринов и Банков.

FC DJIEN постигна четвърта поредна победа, този път с 10:4 над Vinica Tigers. Ранков вкара четири пъти, три пъти това стори Велев, а с по един гол се отчетоха Христов, Тодоров и Христов. За "винишките тигри" реализираха Жижо (2), Алекс и Йотов.

Ла Фурия - Варна разби Мрежите с 8:0. Димитров и Тончев отбелязаха по три гола, а по един добавиха Христов и JR.

В редовния 25-и кръг Бандата на Града тресна Ла Фурия - Варна с 11:2. Поредният си силен двубой изигра Милков, който заби шест от головете, два добави Георгиев, а по един - Ташков, Илиев и Станчев. За "испанците" вкара Тончев.

Ария излъга SeaBoyzFC с 5:4. Колито и Петров отбелязаха по две попадения, а едно добави Наско. За "морските момчета" реализираха Минчо (2), Станков и Ганчев.
 

Коментари

Новини Варна