IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
16:20 | 10 май 2021
Обновен: 03:22 | 20 април 2024

Шампиони от четири държави идват на турнир по плажен футбол във Варна

Надпреварата ще се проведе за четвърти път след година пауза заради пандемията

По материала работи: Слав Велев
Шампиони от четири държави идват на турнир по плажен футбол във Варна

Варна ще бъде домакин на много силен турнир по плажен футбол. Четири тима ще спорят за трофея Varna International Beach Soccer Cup, а надпреварата ще се проведе за четвърти път след година пауза заради пандемията.

На стадиона за плажни спортове в квартал "Аспарухово" на морската столица ще акостират шампионите на Гърция - Наполи Патрон, Румъния - Уест Дева, и Молдова - Нистру. На практика това са и националните отбори на тези държави, като само в селекцията на Наполи има и няколко имена, които не попадат в селекциите на тези нации.


Домакини на надпреварата ще са Община Варна и шампионът на България МФК Спартак Варна.

Срещите започват в петък (14 май) от 17:30 и 18:30 ч. В събота има двубои от 10:00 и 11:00, както и от 17:00 и 18:00. В неделя преди обяд са финалите на турнира. От 10:00 е срещата за третото място, а финалът е в 11:00.

Очертава се надпреварата да е изключително силна, като класата на участниците гарантира атрактивни изпълнения и зрелищен плажен футбол.

 

Коментари

Новини Варна