IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
16:00 | 14 май 2021
Обновен: 12:00 | 25 април 2024

Winbet бонус коефициенти за финала на Шампионската лига

Уинбет предлага коефициент от 2,19 за пазара „общо над 2.5 гола в мача“

По материала работи: Слав Велев
Winbet бонус коефициенти за финала на Шампионската лига

„Турнирът на богатите“ оцеля атаката на Суперлигата и въпреки потенциалните заплахи за тежки санкции, полуфиналите преминаха нормално. Финалът на състезанието ще се проведе под пълния си блясък в края на май и за пореден път ще противопостави два английски отбора Челси и Манчестър Сити. Winbet бонус предложенията ви очакват всеки ден в мистериозните кутии на сайта, а най-големия мач в клубния футбол е точното време да се възползвате от тях.

За втора поредна година Истанбул няма да може да приеме уговореното домакинства поради ковид кризата в страната на Ердоган. Финалният мач бе преместен в Португалия, която прие и миналогодишното доиграване.

Дебютантът фаворит

През миналата година Манчестър Сити бе детрониран от шампионския трон в Англия. Пеп Гуардиола обаче остана начело на „небесносините“ и с малко промени преобрази напълни отбора и отново го превърна в безапелационна машина за победи. „Гражданите“ си осигуриха титлата във Висшата лига три кръга преди края на състезанието. Преди 20-тина дни де Бройне и компания взеха и турнира за Купата на лигата. Челси обаче успя да ги спре на полуфинала за ФА Къп и да строши на парчета мечтата им за немислимия куадрупъл. Сити спечели 6 от последните си 8 мача, но пък двете им загуби дойдоха именно срещу отборът на Челси.

Въпреки тези две поражения, момчетата на Гуардиола са фаворити за трофея, поне според коефициентите на Уинбет. Българският букмейкър предлага 2.03 коефициент за победа на Манчестър Сити. Това не ни изненадва особено, тъй като „небесно-сините“ са повече от категорични в тазгодишното издание на Шампионската лига. Тимът записа 11 победи и 1 равенство по пътя към финала, а головата разлика също е впечатляваща 25 на 4.

Пълна промяна след ерата Лампард

Сезонът на Челси бе доста странен. „Сините“ от Лондон пръснаха над 250 милиона паунда през лятото и всички очаквания бяха, че отборът ще даде сериозен отпор за титлата. След много слабо представяне в първата половина на сезона, Роман Абрамович реши да направи рокада на мениджърския пост привличайки Томас Тухел. Ефектът бе феноменален. Германецът пое отбора на 26-ти януари и нареди 14 поредни мача без загуба, в които бе допуснат едва един гол. Последва разгромна загуба с 5:2 от Уест Бромич Албиън. Отборът обаче отговори подобаващо, записвайки едно поражение в следващите 10 мача, включително достигане до финал в турнира за Купата на лигата и елиминационни победи срещу Реал Мадрид и Порто по пътя към финала на Шампионската лига. Победата в редовното време за Н‘голо Канте и компания се търгува при коефициент от 3.75 в Уинбет. Може да заложите и на равенство при ставка 3.35.

Един срещу друг

Вече споменахме, че Тухел надигра Гуардиола два пъти за последните 25 дни. Първо, на 17-ти април, Хакийм Зиеш даде победата за Челси в ФА Къп. Само преди 5 дни пък отново Зиеш и късен гол на Маркос Алонсо донесоха пълен обрат за лондончани в Манчестър. Кратък преглед на статистиката показва едно открояващо се събитие. В 4 от последните 5 мача между двата тима бяха отбелязани над 2,5 гола, включително и поне по един от всеки съперник. Ако смятате, че това ще се повтори и на 29-ти май, Уинбет предлага коефициент от 2,19 за пазара „общо над 2.5 гола в мача“.

Нашата прогноза

Най-логично би изглеждало да се доверите на статистическите показатели и да заложите на „над 2.5 гола в мача“ или „и двата отбора да отбележат гол“. Ние обаче ще ви предложим пазарът „X през първото полувреме“. Томас Тухел е първият треньор в историята, извел два поредни дебютанта до финал в Шампионската лига. Колегата му Пеп Гуардиола пък бе назначен за да донесе международна слава на Сити. Въпреки огромните успехи в Англия, мечтата на „гражданите“ си остава „ушатата купа“. Това ни кара да мислим, че двата тима ще тръгнат по-предпазливо и ще оставят опасните атаки за второто полувреме. Уинбет пък предлага перфектния коефициент от 2.01 за залога „равенство през първото полувреме“.

 
Новини Варна