IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
15:15 | 17 юни 2021
Обновен: 01:48 | 26 март 2024

"Черно море" се подсили със защитник на "Левски"

Очаква се още един дефанзивен футболист

По материала работи: Ставри Таргов
"Черно море" се подсили със защитник на "Левски"

Отборът на Черно море стартира лятната си подготовка. Илиан Илиев проведе първото занимание със 17 полеви футболисти и двама вратари. Първа тренировка с “моряците” направи Живко Атанасов. Бранителят, който за последно игра в Левски, подписа своя договор вчера и ще носи екипа на варненския отбор през новия сезон.

Наставникът на “зелено-белите” очаква още един футболист да се присъедини към отбора в следващите дни, който също е защитник.

До 22 юни Черно море ще се готви във Варна. На 23-и тимът пътува за Банско, където ще се проведе основната част от подготовката. В зимния ни курорт Черно море ще изиграе 4 контроли.

На 26 “моряците” ще мерят сили с ЦСКА 1948, на 28 играят със Струмска слава Радомир, а на 30-и срещат Арда Кърджали.

На 3 юли варненци ще се изправят срещу Берое, а на 5 юли отборът се прибира във Варна.

До началото на сезон 2021/2022 г. тимът, воден от Илиан Илиев ще мери сили с Виторул Констанца на 10-и, а на 14-и ще изиграе две контроли в един ден – със Созопол и Добруджа. Последната проверка ще е на 17-и, като съперникът на варненци ще бъде оповестен допълнително.
 

Коментари

Новини Варна