IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:00 | 18 юни 2021
Обновен: 17:41 | 28 април 2024

Над 170 доброволци се включиха в организацията на Европейското първенство по художествена гимнастика

За своите усилия те получиха специални благодарности от кмета на Варна

По материала работи: Слав Велев
Над 170 доброволци се включиха в организацията на Европейското първенство по художествена гимнастика

Над 170 доброволци се включиха в организацията на провелото се във Варна Европейско първенство по художествена гимнастика. Разпределени в различни отбори, момчетата и момичетата бяха активно ангажирани с дейности по съпровождането на отделните делегации, функционирането на тренировъчните зали, подготовката на зала „Конгресна“, настаняването и насочването на публиката, подпомагането на секретариата, ресторантите за състезателите, пресцентъра, техническите екипи и много други.

За своите усилия те получиха специални благодарности от кмета на Община Варна Иван Портних, от Фарид Гарибов - президент на Европейската федерация по гимнастика и Лиса Уъртсман - генерален директор на федерацията, от Илиана Раева - Председател на Българската федерация по гимнастика и Минко Христов, директор на Двореца на културата и спорта. Набирането, разпределението и управлението на доброволците беше поверено на „Доброволци с устрем“ и на главния координатор Здравко Василев, председател на „Велоклуб устрем“.

Коментари

Новини Варна