IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
16:40 | 8 юли 2021
Обновен: 02:31 | 18 април 2024

Официалната бойна карта на SENSHI 9 – двоен екшън на 10 юли!

Близо 60 бойци ще се състезават за поясите на KWU

По материала работи: Слав Велев
Официалната бойна карта на SENSHI 9 – двоен екшън на 10 юли!

За пореден път международната организация за бойни галавечери SENSHI подготви много обещаваща бойна карта с битки по правилата на KWU Full contact и KWU SENSHI. Деветото издание на гала ще се проведе в Камчия, България, на 10 юли и ще се излъчва на живо за България по Bulgaria ON AIR, MAX Sport, както и в цял свят на американската онлайн телевизия FITE, както и на Boec.bg, Boec.com, Kwunion и Kyokushin Karate News. Бойният спектакъл започва на 10 юли от 20,00 часа в Амфитеатъра в черноморския курорт. Професионалната бойна галавечер е със свободен вход.

Експлозивното бойно шоу ще започне с 6 финала от първото по рода си Европейско първенство на KWU International Professional League. Двубоите от шампионата ще бъдат по правилата на KWU full contact в категориите до 70 кг, 75 кг, 80 кг, 85 кг, 90 кг и 90+ кг. Близо 60 бойци ще се състезават за поясите на Европейската професионална лига KWU - битките започнаха днес, на 8 юли, а полуфиналите ще бъдат на 9 юли.

След като видим кои ще бъдат първите европейски шампиони на KWU Professional League, SENSHI 9 ще продължи с още 7 спиращи дъха битки между професионални бойци от 11 държави. Легендарното трио на K-1 - многобройните шампиони на K-1 в тежка категория и инструктори в Професионалната лига на KWU Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст ще бъдат съдии, коментатори и специални гости на галата.

Шихан Александър Пичкунов, генерален секретар на KWU International League, също ще бъдат сред специалните гости и рефери на събитието.

Погледнете отблизо кои ще бъдат 7-те професионални битки от бойната карта на SENSHI 9:

Двубой № 7:Карлос Гарсия (Испания) – Драгомир Петров (България)
Категория: до 70 кг
Правилник: KWU Full Contact 

31-годишният Гарсия ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. Той е шампион на страната си в стил К-1 за 2017-та и световен сребърен медалист в същата дисциплина от 2015.
27-годишният Драгомир Петров ще излезе за своя трети SENSHI двубой. Той има две победи от два мача до този момент. През 2019 година става европейски шампион по муай тай и печели състезанията Wizard Pro и Max Fight Pro.

Двубой №8: Павел Шелест (Беларус) – Едуард Алексанян (България)
Категория: до 80 кг
Правилник: KWU Full Contact

Беларусинът ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. Той е сребърен медалист от Световното първенство по кикбокс от 2019-та.
Алексанян ще излезе за своя пети мач на SENSHI. Той има три победи от четири участия, като на SENSHI 7 спечели световната титла на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг.

Мач №9: Андрей Кедвеш (Хърватия) – Атанас Божилов (България)
Категория: до 75 кг
Правилник: KWU Full Contact

Кедвеш ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. Хърватинът е сребърен медалист от Световното първенство на WAKO от 2019-та и победител в престижния турнир „Император Чок Дий“.

Атанас Божилов се завръща на ринга на SENSHI за своя 8-ми мач. Капитанът на националния отбор по кикбокс на България е Световен шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 71.8 кг. Наката е първенец и по кикбокс за професионалисти на Kickboxing Grand Prix в категория до 72.5 кг от 2018.

Двубой №10: Олег Цвик (Украйна) – Артьом Пашпорин (Русия)
Категория: до 70 кг
Правилник: KWU SENSHI

Украинецът ще направи своя дебют на SENSHI. Той е победител в Световната купа на WAKO и на турнира GLOBAL FIGHT Max Muay Thai.

Руснакът Артьом Пашпорин ще излезе за своя трети мач на SENSHI. Той става номер 1 в света от шампионатите W5, GPRO, S1. Бил е и интерконтинентален шампион от WKU, както и европейски шампион от WMC.

Мач №11: Fранческо Джая (Албания) – Ахмед Крънич (Босна и Херцеговина)
Категория: до 95 кг
Правилник: KWU Full Contact

Джая ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. „Усмивката“ има професионален актив от 21 мача и 15 победи.
Крънич има три мача на SENSHI и три победи. Той е европейски шампион на WAKO PRO в стил К-1 и сребърен медалист от Световното първенство на WAKO от 2017-та.

Мач №12: Самуел Дбили (Франция) – Сергей Браун (Германия)
Категория: до 80 кг
Правилник: KWU Full Contact

Дбили прави своя дебют на SENSHI. Той е двукратен шампион на Франция по муай тай и бронзов медалист от Световното по муай тай IFMA.
Сергей Браун се завръща на ринга на SENSHI за своя трети мач. Германската машина има две победи от два мача. Браун е световен шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг. Той трябваше да се бие и на последната галавечер през май, но положителен тест за COVID-19 отложи сблъсъка с Никола Тодорович.

Мач №13: Флорин Ламбаджу (Румъния) – Андрей Чехонин (Русия)
Категория: до 85 кг
Правилник: KWU Full Contact

Главното събитие е изцяло чуждестранна битка на двама майстори на лоукиковете. Ламбаджу прави своя дебют на SENSHI. „Рамбо“ е национален шампион по самбо и кикбокс на Румъния и е считан за един от най-силните бойци на северната ни съседка. Руснакът, който във визитката си има световни титли по кикбокс на WAKO и WAKO PRO, сребърен медал от турнира „Tatneft Cup“ през 2015 г, втори дан в карате киокушин и над 50 купи зад гърба си, има 7 победи от 7 мача на SENSHI.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate Newsи Fighto.News.

Коментари

Новини Варна