IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
14:15 | 29 юли 2021
Обновен: 13:53 | 2 май 2024

Варненски талант стана стипендиант на Димитър Бербатов

Ясен Бонев от КПС „Астери“ е победител за годишната стипендията без статуетка

По материала работи: Слав Велев
Варненски талант стана стипендиант на Димитър Бербатов

Ясен Бонев/Снимка: КПС „Астери“

Малд варненски талант стана стипендиант на фондация "Димитър Бербатов". На 26 юли бях обявени ХІІІ Годишни награди "Успелите деца на България" в област "Спорт" за 2020 г. на фондацията.

Заради ограничените през миналата година присъствени състезания, Лауреат на Голямата награда за 2020 година в област Спорт не бе обявен, но победител за годишната стипендията без статуетка стана Ясен Бонев!

Признанието за спортните успехи на Ясен за 2020г. идва на фона на спечелени 25 отличия от 26 финала и 7 републикански титли в плуването и модерния петобой. 

От 2017г. насам той неизменно е част от Клуба "Успелите деца на България" на фондацията. В рамките на този проект се връчват първите в България годишни награди за постижения на деца от І до ХІІ клас в областта на изкуствата, науката и спорта. Наградите са с висока стойност, защото кандидатстването става по строги критерии, а оценяването се извършва от експертно и обективно жури.

Коментари

Новини Варна