IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
17:10 | 2 август 2021
Обновен: 05:54 | 24 април 2024

Къде ще открием най-добрите бонус оферти за залози на футбол?

По материала работи: Слав Велев
Къде ще открием най-добрите бонус оферти за залози на футбол?

Футболният сезон във всички големи първенства в Европа започват след броени седмици, което значи, че страстите на запалянковците и на хазартните типове отново ще се разгорещят в търсене на най-големия адреналин. Новият сезон дава не само надежди на клубовете за постигането на нещо по-значимо, но и представя възможност на любителите на залози най-после да реализират мечтаната печалба и да покажат аналитичните си умения в пълния им блясък. В съвсем скоро време на българския хазартен пазар ще се появи още една компания, която има амбиции да привлече българския потребител като клиент – Betano. Фирмата все още очаква лиценза си от Държавната комисия по хазарта, но вече ни подгрява с любопитни оферти от сорта на Betano Бонус Код.

В следващите редове ще се опитаме да ви представим някои от забележителните предложения, с които компанията ще се опита бързо да завладее родния пазар.

1. Начален бонус до 100 евро за спорт

Австрийският бетинг гигант предлага една доста сериозна сума, която може да получите под формата на стартов бонус. Тук изискванията са доста прости – трябва да си направите валидна регистрация в сайта на букмейкъра, след което и да направите своя депозит, в рамките на сумата, която сметнете за разумна за подобна цел. В настоящия си формат бонусите, разбира се, са в евро, тъй като фирмата все още не е получила своя български лиценз за извършване на дейност на територията на родината ни.

Минималната сума, която трябва да депозирате, за да получите 100% бонус, е 10 евро, а максималния възможен депозит е 100 евро. Оттам насетне, за да може да се възползвате от бонуса си и да го превърнете в чиста печалба, е необходимо да развъртите сумата в рамките на 6 пъти, като превъртането ще бъде зачетено, ако е направено с коефициент над 1.65. Условията са пределно ясни и стандартни за всяка реномирана компания за залози.

2. ACCA бонусите

Това е една малко по-нестандартна оферта, която подканва всички клиенти на Betano да добавят още и още мачове в своя фиш, с надеждата да се възползват от бонус при печалба. Това означава, че с всеки следващ добавен от вас мач, процентът на бонусната печалба, която получавате от доставчика на услугите, се увеличава. Максимумът, който може да получите от тази оферта, е 50% от печалбата, която сте заработили, ако тази печалба е дошла от фиш с поне 10 мача. Ако говорим с числа, то нека приемем, че спечелите 100 евро от залог с 10 събития – тогава ще получите допълнителни 50 евро от компанията, като възнаграждение. Максимално може да получите до 100 евро по този начин, а офертата е валидна само три пъти дневно, така че я употребявайте разумно.

3. Препоръчай приятел

Тази оферта вероятно сте я виждали при някои от аутсорсинг компаниите в България, които предлагат бонус на служителя, който препоръча свой познат и той започне работа в съответната фирма. Принципът тук е същият, само че наградата е под формата на безплатен залог на стойност 15 евро. Може да доведете максимално до 10 нови потребителя по този начин, съответно да получите 10 пъти подобен бонус. При успешното му използване, от своя страна, чистата печалба ще ви бъде добавена към сметката и вие ще можете свободно да се разпореждате с нея, както си пожелаете.

Тези и още много други страхотни оферти от Betano може да видите само с направата на една бърза регистрация!

Новини Варна