Варна 13°
fallback
Спорт
08:27 | 3 август 2021
Обновен: 03:55 | 30 април 2024

Betway получава български лиценз? Какви бонуси да очакваме?

По материала работи: Слав Велев

Конкуренцията на пазара на хазартните игри става все по-свирепа с всяка изминала година, като това е особено валидно за българския пазар. След някои размествания на силите в тази индустрия в рамките на българската действителност в последните две години виждаме как се увеличиха постепенно компаниите, които получиха лиценз от Държавната комисия по хазарта за извършаване на тази дейност по родните ширини. Сега изглежда, че семейството на хазартните брандове с представителство на българския пазар ще се увеличи с още един авторитетен член – английската фирма Betway, която е все по-близо до целта си. По-цялостно представяне на компанията и офертите, които тя предлага, може да намерите на следния линк - Betway бонуси.

Преди обаче да обърнем поглед към интересните бонуси, чрез които компанията ще се опита да привлече българската аудитория на своя страна, нека погледнем и към юридическото условие, което ще даде възможност за това да се осъществи. Като всяка бетинг компания, която иска да извършва дейност в България, Betway е на опашката за одобрение и получаване на лиценза си от ДКХ. Това обичайно е дълга и до скоро доста усложнена процедура, но като че ли новите реалности в сектора у нас ще забързат значително процедурата сега. Компанията вече имат опит в международен план, съответно и отлично реноме, чрез което да докаже прозрачността и легалността в подхода си – английският гигант има лиценз за подобна дейност в почти 10 други страни от различни континенти.

Само с изваждането на лиценз обаче не може да се постигне успешен бизнес модел – чрез него тепърва започва истинската работа. А в това отношение Betway се е подготвил с няколко грандиозни оферти, които да отговарят напълно на това, което предлага конкуренцията, че дори и да го надхвърлят. Тук става въпрос за евентуалните бонуси, които ви очакват, след като направите първоначална регистрацията. Това е задължително условие, за да може да получите подобна възможност.

Интересният бонус, който ще разгледаме, всъщност е с доста лесни условия за получаването му. След като сте завършили регистрацията си, то остава единствено да направите първоначален депозит на стойност 10 английски паунда, тоест малко повече от 20 български лева, по настоящото съотношение на валутите. Числата са все още в паундове, докато бъде получено разрешение за опериране на българския пазар. След първоначалния депозит вие ще получите равностойността му под формата безплатен залог – един вид за „добре дошли“ в семейството на Betway.

Тук вече има и няколко специфики при разиграването и осребряването на получения безплатен залог. Той трябва да бъде използван в рамките на една седмица, като също така има минимален коефициент, който трябва да спазите, за да можете да получите и възвръщаемост под формата на действителна печалба. Трябва да заложите на прогноза, която е с коефициент поне 1.75. Оттам насетне плюсът на тази оферта е, че няма нужда да разигравате спечелената сума, преди да може да се разпореждате с нея – чистата печалба, изключвайки бонусът, директно се начислява към разполагаемостта по сметката ви. Оттам насетне е ваша воля дали ще играете отново, или ще изтеглите парите си.

Както виждате, Betway започва с интересните предложения, преди още официално да е стъпил на родна земя. Не се съмнявайте обаче, че това ще се случи скоро, а за да се включите в голямата игра е нужно да направите само една регистрация.

Автор на статията:
Слав Велев
онлайн лиценз залози залагания betway
0 коментара