IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
07:40 | 5 август 2021
Обновен: 08:37 | 26 март 2024

Защо букмейкърите дават начален бонус и длъжни ли сме да го вземем?

По материала работи: Слав Велев
Защо букмейкърите дават начален бонус и длъжни ли сме да го вземем?

Всяко ново начало, независимо в какъв спектър на живота, обичайно трябва да ни зарежда с чувство на любопитство и вълнение от непознатото и изпълнено с възможности бъдеще. Това важи в пълна степен и за началото, например, на нашето хазартно пътешествие при регистрацията ни в избран от нас сайт за залози. Ние виждаме определени възможности за печалба и вдигане на адреналина, като предварително сме проучили и кой бетинг бранд може да ни снабди и с най-добрия стартов бонус. Сред най-добрите, в това отношение, безспорно е  вече добре познатия sesame бонус, който по своему се опитва да изпъкне пред конкурентите. В следващите редове обаче ще обърнем внимание на това дали е изгодно и смислено винаги да се възползваме от тази уж примамлива възможност.

Да започнем малко от по-далеч като коментираме по каква линия са измислени тези начални бонуси и каква е целта на въвеждането има. Както вече споменахме, при привличането на нови клиенти е важно веднага да бъде приковано вниманието на потенциално нов потребител. Трябва да покажете специално отношение към всеки потенциален клиент, тъй като само по този начин той ще стане лоялен такъв. Стартовият бонус е чудесен начин да интегрираш човека към методите и възможностите, които се предоставят от съответната компания. Каква по-добра реклама от предлагането на нещо безплатно, от което може да се изкарат истински пари?

Разбира се, трябва да имате предвид, че компаниите мислят и за собственото си благоденствие, когато предприемат подобни стъпки. С други думи – трябва да има нещо и за тях от цялата работа. Това се получава най-често посредством две условия. От една страна, за да активирате своя бонус е необходимо, все пак, да вложите нещо и от себе си. Колкото по-голяма желаете да е тази награда, толкова по-сериозна трябва да е личната инвестиция, с която влизате в играта. Вторият метод, всъщност, представлява и най-големият минус по отношение на употребата на началния бонус – трябва да го разиграете определен брой пъти, преди да имате възможност да изтеглите някакви средства от акаунта си.

По друг начин казано – компаниите действително ви дават сериозни бонусни средства, които спокойно може да се превърнат в действителни средства по банковата ви сметка след време. Уловката обаче е именно в разиграването на сумата – по този начин, разбира се, компанията ще се стреми да използва закономерността, че няма как само да печелите, надявайки се, че загубите ще са по-сериозни за вас.

От всичко казано в изминалите редове може да направим и следното заключение. Стартовият бонус може да се гледа като на опция, която безспорно е с две остриета. От една страна, вие неизменно ще удвоите сумата в акаунта ви, с която може да направите и сериозни печалби, без да влагате чак толкова от себе си. Същевременно обаче всичките ви усилия в даден момент може да се окажат напълно напразни, ако не успеете да съхраните поне част от приходите си живи, докато имате позволение да ги изтеглите в банковата си сметка. Както всичко друго в света на хазарта, рискът може да ви донесе както знаменити печалби, така и известни загуби. Затова не е задължително да активирате този бонус, ако прецените, че щетите ще са повече от ползите. Свободата на избор е във вас, така че бъдете мъдри и хладнокръвни.

Новини Варна