IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
14:45 | 7 август 2021
Обновен: 08:18 | 24 април 2024

Кои са най-атрактивните бонуси за спортни залози?

По материала работи: Слав Велев
Кои са най-атрактивните бонуси за спортни залози?

С наближаването на новите сезони във всички най-интересни международни първенства, то гладът на хазартните типове за изява и за намирането на най-добрите оферти се увеличава неимоверно. Както във всяка друга сфера на живота, то и тук клиентите желаят да получат по някоя елегантна и заслужаваща си бонусна оферта, в замяна на вложените от тях средства и отделеното време, както и за лоялното отношение към дадена компания. Затова винаги е важно да се осведомим в кой сайт ще си заслужава в най-голяма степен да направим регистрация и къде са най-горещите оферти. Подобни изкушаващи бонуси за спортни залози може да намерите благодарение на Sesame бонус код, който определено ще удовлетвори претенциите на всеки голям играч на хазартната сцена.

В следващите абзаци ще се опитаме да ви запознаем и с някои от най-често срещаните оферти, за които потребителите на бетинг компаниите просто си умират.

1. Стартов бонус

Няма по-добро начало от това да бъдем наградени с безплатен фонд за игра веднага, след като сме си направили първоначалната регистрация в даден сайт. Условието тук, разбира се, е да депозираме и нещо от собствената си хазна. Обичайната практика на големите и многоуважавани хазартни компании е да дават бонус на стойност 100% от първоначално депозираната сума, като таванът е между 100 и 200 лева. На практика, ако вкарате 100, то ще получите още 100, които трябва да превъртите няколко пъти преди да можете вече и да теглите печалбата си.

2. Безплатен залог за дадено събитие

В света на спортните събития, особено на футбола, буквално всяка седмица има някое дерби, за което са затаили дъх всички любители. За повишаването на интереса на потребителите към даден сайт и насърчаването на по-мащабните залагания често може да получим съобщение, че сме получили дадена сума, която да използваме за един конкретен мач. Сумата може да се използва преди или по време на мача, в зависимост от условията, като сумата отново варира според усмотрението на букмейкъра и значимостта на събитието – от 10 до 20 лева. При всички положения си заслужава обаче.

3. Бонус за лоялност

Тук вече идеята е малко по-различна, тъй като получаването на тази „награда“ няма как да стане, без да сте проявили активност. Гигантите в хазартния бизнес редовно дават подобни поощряващи бонуси на своите клиенти, след като те са депозирали или развъртели определена сума пари. Според размера на проиграната от вас сума зависи и какъв бонус ще получите – най-често е 10 лева, който може да ползвате за всякакви събития, а печалбата може да изтеглите на момента.

4. Бонус за доведен клиентите

Това е относително по-рядко срещан бонус, но може да се сравни с възнагражденията, които се раздават на служители, които са препоръчали и довели техни познати и приятели в дадена компания. Тук бивате наградени с безплатни залози, които са на стойност отново между 10 и 20 лева. Разбира се, за да не може да се експлоатира до край ресурса на компанията и за да няма машинации, обичайно има максимум на потребителите, които може да доведеш и които да ти носят бонус – около 10.

Тези и още много оферти ви чакат във всички големи и реномирани сайтове за залози, а за да се насладите на повечето от тях трябва просто да направите своята регистрацията и да влезете в играта!

Новини Варна