IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
15:15 | 11 септември 2021
Обновен: 13:12 | 21 май 2024

Лудогорец пази играчи срещу Черно море за мача в Лига Европа

"Моряците" отиват в Разград без новия си нападател

По материала работи: Слав Велев
Лудогорец пази играчи срещу Черно море за мача в Лига Европа

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас ще запази за гостуването на Мидтиланд в Лига Европа своя основен нападател Пиерос Сотириу и няма да го пусна в игра днес срещу Черно море.

Както вече кипърските медии писаха, Сотириу, който е един от капитаните на националния тим на островната държава, получи лека травма преди гостуването на Малта в световна квалификация.

Той беше в групата за въпросния мач, но не влезе на терена, а след това логично беше освободен от лагера на националния тим и се прибра в Разград, където протича възстановяването му.

Заради липсата на Сотириу, който все пак ще е на линия за гостуването на Мидтиланд в четвъртък, от "фризера" ще излезе замразеният в последния месец Елвис Ману.

По решение на Валдас Дамбраускас опитният нападател бе изваден от отбора и не е играл в официален мач от юли. Той обаче вече е изгладил своите отношения с литовския треньор и дори бе картотекиран за груповата фаза на Лига Европа.

На пейката отново ще е Ихинио Марин, който не е готов за 90 минути. Алекс Сантана пък се очаква да бъде плеймейкър в отсъствието на контузения Каули Оливейра, а Доминик Янков навярно ще започне на пейката, тъй като игра за националния тим при победата с 4:1 над Грузия в контрола, пише "Мач Телеграф".

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, определи групата за гостуването Лудогорец от 7-ия кръг на efbet Лига. От нея заради наказание отпадна Зе Гомеш, който получи червен картон в мача с ЦСКА. Аут са още Цветомир Панов и Родриго Вилела, които са с травми. Срещата пропуска и последното ново попълнение Евгений Сердюк.

“Моряците” тръгват за Разград утре след обяд, където по-късно през деня ще проведат и последната си тренировка преди двубоя с Лудогорец.

Мачът е от 18,30 часа в събота, 11 септември.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Сами Ел Анаби, Росен Стефанов, Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Фоде Гираси.

Коментари

Новини Варна