IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
11:45 | 26 октомври 2021
Обновен: 07:40 | 14 април 2024

Как да се възползваме от бонуса Combi+ в bwin

По материала работи: Ставри Таргов
Как да се възползваме от бонуса Combi+ в bwin

Bwin е сред компаниите с най-дълъг стаж на букмейкърския пазар. Създадена е през далечната вече 1997 г. в Австрия и има милиони потребители по целия свят.  Това е и един от лицензираните играчи на българския пазар.

За да си толкова време сред най-добрите в този бранш, значи правиш всичко възможно, за да предлагаш все по-нови и по-атрактивни оферти на своите абонати, както и разнообразни бонуси. Въобще, ако търсите нещо интересно и добро, можете да разгледате различните Bwin bonus оферти.

Сайтът на австрийската компания е изключително добре подреден, удобен за ориентиране и лесно управляем. Предлага всичко, за което можете да се сетите, че съществува на този пазар - богата секция със спортни залози, отличен казино сектор, електронни и вирутални спортове и други. Има и залози за политически, културни, светски събития и дори например кой ще бъде спортна личност на годината и при кого ще отидат наградите "Оскар".

Един от "терените", на които букмейкърите решават своите "битки", е този на бонусите и различните възможности за генериране на по-големи печалби. Тук Bwin е много напред. Освен стартовите "подаръци" за нови абонати, има и много други, които се предлагат спрямо темпото и начина Ви на игра.

Голямата гордост на австрийската компания е така нареченият Combi+. Тук става дума за комбинация от различни събития, които се обединяват по усмотрение на букмейкъра. Ще Ви дадем следният пример.

Ако в неделната програма мачове имат Барселона, Манчестър Юнайтед и Ювентус, например, и ние решим да заложим за техни победи, ще получим примерен коефициент от 2,93. Ако обаче Bwin ги предложи като вариант в  Combi+, коефициентът ще е с около една единица по-голям и ще генерирате по-висока печалба.

Просто трябва да отворите въпросния сектор и да разгледате различните комбинации, които брандът предлага. Основно там са събрани "знаци" на по три мача. Често те са групирани по часове. Например Combi+ за двубоите, които стартира в 13 ч., в 15, в 16,30 или в 22 ч.

Понякога тук можем да видим и комбинация между това трима от изявените голмайстори на участници в три срещи да се разпишат в тях. Букмейкърът събира различни събития в опит да направи играта за своите клиенти още по-интересна и даваща възможност за по-високи приходи.

Сайтът предлага и други любопитни промоции. Една от тях е "Price Boost", където също са подбрани различни събития и се предлагат интересни развития и комбинации, като например отбор да води на полувремето и да спечели мача, или пък да победи в двубоя като се отбележат над 2,5 гола и т.н.

Има и специална рубрика "Създай залог", където можете да комбинирате няколко пазара на едно събитие, генерирайки по-висок коефициент. Те могат да са победител в мача, плюс брой голове, брой корнери, брой картони и други различни неща.

Компанията има бонуси и в покер раздела, например - билети, ежедневен фрийрол - безплатен турнир с награден фонд, WPTDeepStacks Online, Legend of the week, Daily Spins - класации, SNG leaderboards, Nightly Poker League и други.

Всичко това показва стремежа на букмейкъра да задоволява всеки вкус на своите клиенти, което задължително го прави един от най-предпочитаните в световен мащаб. Тази цел със сигурност ще продължава да бъде следвана и очакванията ни могат да са само в това и занапред Bwin да ни изненадва с още интересни предложения.

 

Новини Варна