IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
09:45 | 27 октомври 2021
Обновен: 17:25 | 22 април 2024

Какво представлява ранното изплащане за футбол в Bet365

По материала работи: Ставри Таргов
Какво представлява ранното изплащане за футбол в Bet365

Когато говорим за водещи световни букмейкъри, на едно от първите места задължително трябва да поставим британците от Bet365. Компанията е създадена през 2000 г. в Англия и вече има милиони клиенти по цялата планета. Това няма как и да е иначе. Сайтът е изключително добре подреден, лесно управляем, предлага огромен брой събития и не на последно място - в него ще намерите отличен bet 365 bonus.

Брандът е сред регистрираните у нас. Това стана през 2016 г. като по-рано бе достъпен чрез "мирър" линкове. Към днешна дата британците предлагат може би най-богатата селекция от спортни събития - повече от 780 000 на година. Bet365 е още по-предпочитан в бранша заради това, че над 65 процента от въпросните двубои могат да се гледат на живо с видео връзка.

В много от тях има по повече от 100 пазара. Докато се играе мачът, на сайта ще намерите подробна информация за случилото се до момента като минута, резултат, брой картони, корнери, изгонени състезатели и т.н. Така ще бъдете по-добре информирани, за да направите правилния избор за залог.

Едно от нещата, заради които Bet365 също спечели много от потребителите, са изключително нестандартните, но много привлекателни промоции. Една от тях е така нареченото "ранно изплащане за футбол". Най-общо казано ако сте заложили на даден тим и той поведе с два гола разлика, залогът Ви автоматично се обявява за печеливш дори впоследствие отборът Ви да завърши наравно или загуби.

За целта трябва да изберете събитието преди неговото начало. Тук няма значение дали срещата ще е избрана като сингъл, или ще е в "колонка" на множествен залог. При всички положения двата гола аванс са равнозначни на печалба.

Важно уточнение е, че тази опция не важи за всички първенства, а само за следните: Първа Лига на България (Включително плейофи), Купа на България, Висша Лига на Англия, Чемпиъншип на Англия, Лига 1 на Англия, Лига 2 на Англия, Купата на Англия (от 1-ви Кръг), Купата на Лигата на Англия, Висша Лига на Шотландия, Примера Дивисион на Испания, Първа Бундеслига на Германия, Серия А на Италия, Лига 1 на Франция, Шампионска Лига на УЕФА (Групова Фаза и след това) и Лига Европа на УЕФА (Групова Фаза и след това).

Офертата не важи за случаите, в които сте използвали опцията "затвори залог", за да затворите целия залог. Ако функцията е използвана за част от залога и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията "промени залог" преди началото на мача и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще бъде уреден на база новия залог.

Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е "на живо", офертата няма вече да е валидна. Офертата важи за стандартния пазар "краен резултат", който се урежда според 90-те минути игра. Включва добавеното време от съдията, но не включва продължения или дузпи.

Букмейкърът предлага и други интересни оферти. Едната от тях е да калкулира индивидуален бонус върху печалбата Ви в зависимост от това колко и какви мачове сте играли. Той може да варира от 5 до 70 процента. Има и опция за връщане на пари, когато заложите "двата отбора да отбележат гол" или "резултат/двата отбора да отбележат", а те завършат 0:0.

Тези оферти важат за по-големите първенства, сред които Италия, Англия, Испания, Франция, Германия и България, както и на форуми за национални отбори. Също така има и опцията "създай залог", в който можете да си подредите Ваша уникална колонка с до 12 опции от едно събитие.

Заради постоянния стремеж на компанията да се развива, можем да сме сигурни, че скоро ни очакват и още нови и интересни промоции.

Новини Варна