IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
12:00 | 27 октомври 2021
Обновен: 10:43 | 8 май 2024

Nostrabet Tipster League - Големи награди за футболни разбирачи

По материала работи: Ставри Таргов
Nostrabet Tipster League - Големи награди за футболни разбирачи

След като отдавна съществува в голяма част от държавите по света, от няколко години и у нас се разви една нова професия - "футболен типстър". Най-общо казано това е специалист в прогнозите за мачове. Той трябва да разполага с достатъчно сериозен потенциал, умения и познания в двубоите от най-популярната игра.

Това е изключителна отговорност, тъй като когато си типстър, очакванията на хората към теб са да им предоставяш прогнози с висок процент на успеваемост. За да постигнете това, трябва да прекарате много часове в гледане на срещи, четене на статистика, информация за даденото събитие, познания на качествата на отделните футболисти, други тънки специфики и т.н.

Някои от доста добрите типстъри у нас дават футболни прогнози в сайта Nostrabet.com. Там решиха да направят нещо изключително интересно - състезание между всички, претендиращи, че са част от тази професия. Така се роди новата игра Nostrabet Tipster League, в която успешни типстъри се съревновават за големи награди.

Играта с прогнози е безплатна, а наградите са доста интересни. След като покажете своите знания за футболни мачове и давате верни прогнози, можете да се преборите за част от наградния фонд на стойност 1000 лв. всеки месец. Nostrabet Tipster League продължава до 29 май 2022 г. Трупайки точки в генералното класиране, можете да се борите за награди като iPhone 13 Pro и Playstation 5.

В играта може да участва всеки типстър в България, който е потребител на сайта Nostrabet.com. Той трябва да направи поне 5 прогнози на месец. Нужно е да правите предвиждания на мачовете в сайта и да трупате точки. Няма ограничение в броя на прогнозите, които може да извършите за деня, но трябва да се има предвид, че един футболен мач може да се прогнозира само веднъж.

Максималните пазари, за които може да дадете предвиждане на една среща, са два. Всеки от тях се пресмята като отделен залог. Всеки месец имате право да поканите до 5 нови участника в играта, като за всеки от тях ще получите допълнителни точки, ако той се включи в играта след вашата покана.

Tipsters лигата на Nostrabet събира на едно място най-добрите познавачи на футболни събития. В нея демонстрирате уменията си за правилно прогнозиране на мачове. Освен награди от играта, Вие можете да спечелите и добра популярност, което ще доведе до все повече последователи за всеки силно представил се типстър.

За да се включите в надпреварата, трябва да регистрирате своя акаунт в Nostrabet или да използвате някой от профилите си в социални мрежи. След това ще имате възможността да поставяте своите прогнози в сайта и да печелите точки за класирането в лигата на познавачите. Всеки кръг на лигата продължава в рамките на един календарен месец.

Всички потребители стартират с определен брой точки в играта за месеца, като техният брой зависи от момента на включването в играта. Ако се включите от 1-во до 7-мо число, Ви се начисляват 100 точки, от 8-мо до 14-то число - 75 точки, от 15-то до 21-во число - 50 точки и от 22-ри до края на месеца - 25 точки. Колкото по-добра ефективност покажете в прогнозите си, толкова по-напред ще бъдете в класирането.

Залозите в Nostrabet Tipsters League са изцяло виртуални и не са обвързани с реални печалби. Целта е да натрупате максимален брой точки и да сте сред печелившите в месечното класиране, за да получите награда.

Сайтът Nostrabet има секция с футболни прогнози. В него всеки ден различни типстъри поставят своите прогнози. Така играчите в Tipster League могат да черпят идеи и да получават професионални съвети.

 

Новини Варна