IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:30 | 23 ноември 2021
Обновен: 14:06 | 15 май 2024

6 отбора са с по 9 точки след 3-ия кръг на АМФЛ - Варна

Ето резултатите

По материала работи: Ставри Таргов
6 отбора са с по 9 точки след 3-ия кръг на АМФЛ - Варна

Tест отбора са с по девет точки след изиграването на двубоите от третия кръг на турнирите на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи през миналата седмица в срещите на терените на Спортен комплекс "Спартак".

Premier лига

Група А

МФК Черно море записа победа и в третия си мач от Premier лигата на АМФЛ-Варна. "Моряците" надиграха минимално с 4:3 МФК Тича. Два гола отбеляза Георгиев, а по един - Симеонов и Желязков. За съперника два пъти точен бе Старшината, а веднъж - Стайков. Георгиев бе определен за Играч на мача.

Валекс постигна първи успех - с 8:2 над Селесао. Павката заби четири попадения и грабна приза за най-добър в срещата, а останалите вкараха SEKO (2), Данчо и Коки. За "бразилците" точни бяха Крис и Godzilla.

Fullmax надигра с 9:3 АМФК Лудата Банда. По три гола отбелязаха Петров и Йовчев, който бе определен за Играч на мача, а по един добавиха Иванов, Чолаков и Вини Джоунс. За съперника реализираха Мишо, Абил и Найденов.

ФК Флотски Арсенал разби Монтана 2 с 18:5. Шест гола заби Паци, МИРЧЕВ добави пет, което му донесе приза за най-добър в срещата, с хеттрик се отчетоха Цачев и Високия, а веднъж точен бе Боев. За дубъла на тима от Северозапада се разписаха Тефък (3), Галенцето и Пенчука.

Група Б

Порто-Ди Ес удари Зеленина с 3:1. Станислав Джамбазов се разписа два пъти и стана №1 в двубоя, а Ганьо порази собствената си мрежа. Дакера бе точен за "зелените".

МФК Монтана спечели дербито срещу МФК Балерини с 3:2. Тимът от Северозапада изоставаше на полувремето с 0:2 след попадения на Кадир и Иванов, но след почивката стигна до пълен обрат с точни удари на Вълев, Адвоката и Андонов. Култовият вратар Исмет Хаджиев за втора поредна седмица бе определен за Играч на мача.

Атлетик Провадия би с 5:1 iGaming. Дидо Николов заби хеттрик и заслужи приза за №1 в двубоя, а останалите попадения реализираха Янакиев и Кателиев. Почетното за съперника вкара Бахов.

Весело село постигна първи успех, надделявайки с 8:1 над Дебелият балет. Иво блесна с хеттрик, две попадения добави Кожухаров, а по едно - Монката, Йорданов и малкия, който бе определен за №1 в срещата. За "балетистите" се разписа Ташев.

Автомагистрали разби Castalia с 10:2. Шюкрю заби хеттрик, което му донесе и приза "Играч на мача", а останалите попадения бяха дело на Торес (2), Хами (2), Атанасов, Колев и Ахмед. За съперника реализираха Трифонов и Палеолог.

Лига 1

Група А

В Лига 1 Eurotex Boys постигна успех и в третия кръг, разбивайки Therma Village със 17:2. Йорданов безапелационно си извоюва приза за Играч на мача заради седемте гола, които заби. ГолМашината добави пет, а останалите бяха дело на Джибрата (2), Нелко (2) и Нинджагото. За съперника точни бяха Димитров и Кузмин.

Лудогорец Доброплодно също е с пълен актив досега, но е изиграл само два мача, а един бе отложен. Тимът разгроми с 16:0 Искра. Над всички бе Николай Димитров, който реализира четири попадения и бе определен за най-добър в двубоя. Панайотов и Данков се отчетоха с хеттрик, а останалите реализираха Даскалов (2), Стоянов (2), Жеков и Петков.

УВСК ВВМУ удари Пластхим (Аксаково) с 9:5. С петте си гола Императора напълно заслужено стана Играч на мача, Играчев се отчете с хеттрик, а Чъки вкара веднъж. За аксаковци вкараха Минчо (3), Дянков и Вангелов.

ФК Ария надигра с 6:4 Мрежите в Лига 1. Наско вкара два гола, заради които взе приза за №1 в двубоя, Петков също се отчете с толкова, а по веднъж се разписаха Иванов и Колито. За Мрежите точни бяха Люцканов (2), Момчев и Петров.

Parkmart разби Devils с 10:1. Над всички в срещата бе Давидов с четири попадения, Ахмед и Каменов добавиха два, а Евген и Коцето - по един. За "дяволите" реализира Митко.

Група Б

В Лига 1 MFK TNT - ZARAFA удари с 10:3 DevLabs и е с пълен актив от 9 точки. Ангелов блесна с хеттрик, Иванов (Играч на мача) и Кирилов реализираха по две попадения, а Михнев, Методиев и дани - по едно. За съперника отбелязаха Стоянчо (2) и Вълев.

Също трета победа постигна и Бандата на града, който надигра със 7:3 The Unity. Милков стана №1 в срещата с двата си гола, колкото вкара и Станчев, а по веднъж точни бяха Колев, Ташков и Гунев. Панайотов, Асад и Пенев се разписаха за "Единството".

Спейс Тийм вече е с 6 точки след успех с 10:6 над МЕТРО Варна. За "космонавтите" срещата премина като голмайсторски двубой между Букоев и яни. Букоев спечели битката с 6:4 и с това си заслужи и приза за №1 в двубоя. За загубилия тим реализираха Георгиев (2), Петров (2) и Славов.

Десант стигна до първата си победа, след като излъга с 4:3 Вино и мезе. Два пъти точен бе Попов, а по веднъж - Симеонов и Йордан Пенев-PETELA, който грабна приза за най-добър в двубоя. За "любителите на масата" отбелязаха Вълев и Ламбов, а Попов порази собствената си мрежа.

Малките титани би с 5:4 МФК Импакт Варна. Георгиев и Тодоров вкараха по два гола, а един добави Енев. За съперника хеттрик заби Радичков, а един път точен бе Стоянов. Георгиев стана №1 в двубоя.

Лига 2

В Лига 2 АФК Албион записа трета поредна победа, надигравайки минимално FC DJIEN с 5:4. Ранков (2), Въргала, Велев и Неделчев се разписаха за "островитяните", а Нончев (2), Колев и Янков - за съперника.

АМФК Лудата банда 2 удари с 9:4 Атлетико Варна. С хеттрик блеснаха Ицо и Замера, Петров добави два и взе приза за №1 в срещата, а веднъж се разписа Димов. За "атлетиците" хеттрик заби Николов, а един добави Милков.

Березка постигна втора победа, след като надделя над Локдаун с 9:8. Имената си сред реализаторите за "руснаците" записаха Тюлькин, Кондрук, Бакуревич и Дементьев, който бе определен за най-добър в срещата. За "затворените" по два пъти се разписаха DJ Damian Valchev, Иванов и Божигол, а по веднъж - МартиПарти и Маринов.

Розовите Мамби стигнаха до първи успех, надигравайки с 9:2 ЦСКА Аксаково. С петте си попадения Недев безапелационно бе избран за Играч на мача, а останалите за "змиите" бяха дело на Славов (3) и Стойков. За "армейците" вкараха Илийката и Русев.

ФК Горното би с 13:3 ФК Ураган Невша. Двубоят се превърна в рецитал на Алекс, който с деветте си гола стана Играч на мача. Ушоклопа се отчете с хеттрик, а Камен добави един. За тима от Невша Станков отбеляза два гола, а един - Близнака.

След гласуване на фейсбук страницата на АМФЛ-Варна за Играч №1 на кръга бе избран Алекс Иванов от ФК Горното.

 

Коментари

Новини Варна