IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
13:45 | 27 ноември 2021
Обновен: 15:43 | 26 март 2024

Остава седмица до големия сблъсък на титаните на SENSHI във Варна

На 4 декември зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта ще се превърне в арена за гладиаторски битки

По материала работи: Ставри Таргов
Остава седмица до големия сблъсък на титаните на SENSHI във Варна

Точно една седмица остава до големите двубои на международната  бойна галавечер SENSHI. Тя ще се проведе на 4 декември от 19:00 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна пред публика, а билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

На 4 декември рингът на SENSHI в зала „Конгресна“ ще се превърне в арена, на която в 10 двубоя, по правилата KWU Full Contact и KWU SENSHI, ще се изправят шампиони по бойни спортове от общо 14 държави. Първоначално програмата на бойната вечер включваше 11 двубоя, но поради промени в последния момент една от гладиаторските срещи отпадна.

За купите и поясите на SENSHI на 4 декември ще излязат и петима от най-добрите професионални български бойци. Родните титани, които ще се бият на SENSHI, са световният шампион на KGP и WAKO PRO Атанас Божилов, световният и европейски шампион по муай тай и носител на на европейска титла на WAKO PRO Петър Стойков, Едуард Алексанян, който има национални титли по кикбокс, пояс на профи веригата „Savages“ и в началото на годината на ринга на SENSHI спечели най-голямото си постижения - Европейския пояс за професионалистите на WAKO PRO в стил К-1 , както и Драгомир Петров, който е европейски шампион по муай тай и печели състезания Wizard Pro и Max Fight Pro.

Своя дебют на SENSHI ще направи и една от любимите кикбокс звезди на родните бойни фенове – Александър Петров. Той има много постижения в спортната си кариера, като сред най-големите са две световни титли при аматьорите и Европейски пояс по К1 при професионалистите.

Кои ще са големите имена, които ще застанат срещу родните шампиони – очаквайте скоро в бойната карта на SENSHI. Достъпът до събитието във Варна ще се осъществява съобразно всички мерки на здравните власти и с наличен зелен сертификат. Всеки, който иска да гледа зрелището от първи ред, може да резервира своето място през Eventim.bg. На разположение за резервации са и VIP маси около ринга.

SENSHI ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Коментари

Новини Варна