IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
09:00 | 8 януари 2022
Обновен: 13:32 | 2 май 2024

"Моряците" минаха изследвания, започват с контролите

Подготовката на "Тича" стартира днес

По материала работи: Слав Велев
"Моряците" минаха изследвания, започват с контролите

Снимка: ПФК "Черно море"

Футболистите на "Черно море" проведоха задължителните медицински и функционални изследвания преди старта на подготовката за пролетния полусезон. Вчера и днес преди обед през спортния диспансер минаха почти всички играчи, на които освен проверка на здравословното и физическото състояние, бе направена и кръвна картина.

Варненци започват зимната си подготовка на 8 януари. Първата тренировка на тима е в събота от 14 часа и ще се проведе на стадион “Тича”. “Моряците” ще се готвят изцяло в морската столица, като до подновяването на шампионата треньорът Илиан Илиев планира тимът да изиграе 8 контроли.

Първият спаринг на "Черно море" ще е на 19 януари срещу втородивизионния "Добруджа". Три дни по-късно (22 януари) варненци ще срещнат отбора на "Лудогорец II"., а на 29-и ще играят срещу "Черноморец" (Балчик). На 9 февруари “моряците” ще проведат две контролни срещи – срещу "Созопол" и "Дунав" (Русе).

Последната проверка преди мачовете от Първа Лига е на 12 февруари срещу отбора на "Добруджа". Търсят се съперници за 26/27 януари и 2/3 февруари.

Контролите на Черно море:
19 януари – Добруджа
22 януари – Лудогорец II
26/27 януари – търси се съперник
2/3 февруари – търси се съперник
9 февруари – Созопол/ Дунав Русе
12 февруари – Добруджа

Коментари

Новини Варна