IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
11:00 | 16 януари 2022
Обновен: 21:18 | 17 април 2024

Джокович е разочарован, но приема решението на съда

Тенисистът напуска Австралия още днес

По материала работи: Слав Велев
Джокович е разочарован, но приема решението на съда

Новак Джокович заяви, че е много разочарован от решението на Федералния съд на Австралия да бъде депортиран от страната, но ще се съобрази с него и ще я напусне.

„Уважавам решението на съда и ще сътруднича на властите във връзка с напускането ми от страната“, сподели Ноле във вечерта преди началото на Аустрелиън Оупън.

"Преди да правя коментари ще отделя малко повече време за да си почина и да се възстановя. Аз съм изключително разочарован от съдебното решение, което отхвърли молбата ми да бъде преразгледано решението на министъра за анулиране на визата ми.

Това означава, че не мога да остана в Австралия и да участвам на турнира", каза още той.
Джокович подчерта, че уважава решението на съда и обеща да сътрудничи на органите при напускането на страната.

"За мен е доста неприятно, че през последните седмици основният фокус беше върху мен. Надявам се, че сега ще може всички да се фокусираме върху играта и турнира. Пожелавам на всички участници, официалните лица от турнира, персонала, доброволците и феновете, всичко най-добро на този турнир", каза Джокович и благодари на семейството, приятелите и феновете, както и на своите сънародници за постоянната подкрепа, която е получавал.

Коментари

Новини Варна