IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
16:40 | 23 февруари 2022
Обновен: 19:19 | 22 март 2024

Още повече екшън: SENSHI добавя нов 11-и дуел в бойната карта на 11-ото си издание в събота

Голямата бойна галавечер ще се проведе пред публика във Варна на 26 февруари от 19 часа

По материала работи: Ставри Таргов
Още повече екшън: SENSHI добавя нов 11-и дуел в бойната карта на 11-ото си издание в събота

Тази събота, на 26 февруари от 19:00 часа, във Варна предстои голяма изненада за феновете на бойните спортове. Зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта в морската столица ще се превърне в арена за гладиаторски битки и много екшън – защото тогава ще се проведе новото издание на голямата международна бойна галавечер SENSHI. Но това не е всичко!

Вместо 10 двубоя, както досега беше известно, SENSHI добавя още една голяма битка в бойната си карта и на 26 февруари ще предложи още повече екшън и общо 11 сблъсъка между бойни звезди от 13 държави.

В новия двубой ще видим интригуваща битка между представител на Иран и Румъния в категория до 80 кг по правилата на KWU Full Contact. В допълнение към това, в бойната карта на SENSHI се оформи и още един много любопитен двубой между Естония и Молдова в същата категория.

Освен да се насладят на много екшън и изненадващи нокаути, на 26 февруари българските фенове ще могат да подкрепят на живо и своите любимци на ринга. Петима българи ще излязат в сблъсъка на титаните тази събота.

На ринга във Варна ще видим двубои, в които Европейските WAKO PRO K-1 шампиони Едуард Алексанян и Петър Стойков, Световният WAKO PRO K-1 шампион Атанас Божилов, двукратният световен шампион при аматьорите и европейски К1 шампион при професионалистите Александър Петров и Европейският муай тай шампион Драгомир Петров ще премерят сили срещу много сериозни опоненти.

Кои ще са новите SENSHI шампиони – гледайте на живо тази събота, на 26 февруари, в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Билети за бойната галавечер може да закупите от мрежата на Eventim на цени от 10 и 20 лв.

SENSHI ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR, Max Sport 1, онлайн по американската телевизия FITE, както и чрез стрийм на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Рефери и коментатори на голямата бойна гала отново ще бъдат К-1 величията, трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст. Специален гост, рефер и коментатор на SENSHI на 26 февруари ще бъде и грандиозният ветеран и шампион от веригата „K-1 Max“ Алберт Краус.

11-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.

Коментари

Новини Варна