IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
09:45 | 23 март 2022
Обновен: 23:52 | 25 април 2024

Поемете контрола над залозите си с betway cash out

По материала работи: Ставри Таргов
Поемете контрола над залозите си с betway cash out

Най-новият букмейкър у нас с активен лиценз е Betway. Компанията е утвърдена марка на световния пазар и вече години наред дава на феновете забавление от най-висок клас.

Когато става въпрос за футболни прогнози, от букмейкърската къща има с какво да изненадат клиентите си. Новото Betway приложение ще даде възможност на всички фенове да имат светкавичен достъп до събития на живо от своя мобилен телефон или таблет. Само с няколко клика вече ще сте във вашия профил и ще сте посочили избраната от вас селекция.

Почитателите на спортните залози могат да останат доволни в Betway, където се отразяват над 30 различни дисциплини от футбол, баскетбол и тенис до някои много екзотични. В натоварени дни спортните събития надхвърлят 12 хиляди! За голяма част от тях се предлага услугата cash out. Чрез нея контролирате развитието на вашите множествени или единични залози и можете да прецените кога да извадите сума директно в игралната си сметка.

Функцията позволява на клиентите да приберат директно печалбите си и да не чакат до края на събитието, в което може да се случи изненадващ развой и фишът да се окаже губещ. Това е особено полезно и за игра на живо от мобилното приложение, където бързината е от особено значение и вече роля си оказват реакциите на играча. Много потребители решават да заложат на cash out-а мигновено след съществена промяна в резултата.

По този начин те генерират печалба и не се притесняват от изравняване, червен картон, дузпа или друго непредвидено събитие, което често се случва във футбола. В баскетбола, волейбола, тениса и изобщо във всеки вид спорт сме ставали свидетели на невероятни обрати и това е чарът на игрите.

Чрез тази опция обаче вие виждате каква сума можете да приберете в акаунта си във всеки един момент. Тя се показа в дясната част на екрана при игралния ви фиш заедно с коефициента и избраната от вас селекция. Натискайки бутона „кеш аут“ се съгласявате да затворите вашия залог при упоменатата към момента сума. Така вие я взимате и вече каквото и да се случва със спортните събития не може да отнеме печалбата ви, няма и как тя да стане по-голяма.

Опцията е все по-популярна в световен мащаб, но има много букмейкъри, при които тя е по-скоро фиктивна. Клиенти се оплакват от перманентно ниски стойности на техния cash out, които не само изобщо не са приемливи, а и почти винаги изкарват играча на загуба. От Betway са инвестирали много пари за своите софтуери и продължават да го правят.

По този начин са изключени грешки и недоразумения, а клиентите са доволни от стойностите, които виждат на екрана си в реално време. Статистиката сочи, че любителите на спортните прогнози много често се възползват от предварителното прибиране на печалбата и не изчакват събитията докрай, а по този начин на практика свеждат риска до 0%.

Опцията за затвори залог помага и за минимизиране на загубите, което често се неглижира. Понякога в реално време се вижда, че даденият отбор просто няма как да вкара гол и е по-добре да се прибере обратно част от заложената сума, отколкото цялата да бъде загубена. Така винаги имате свежи пари във вашия игрален акаунт и не се налага да правите чести депозити, което би повлияло негативно на финансовото ви състояние за перо забавление.

Предварителният cash out изисква майсторлък и нюх, защото все пак понякога можете да приключите с даден залог, а пък накрая той да се окаже печеливш. Именно това различава добрите играчи от отличните и е сред тънкостите в бранша.

Новини Варна