IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
13:20 | 24 март 2022
Обновен: 08:37 | 24 април 2024

Какви виртуални спортове можем да открием в Betway?

По материала работи: Ставри Таргов
Какви виртуални спортове можем да открием в Betway?

Британският бранд Betway увеличи конкуренцията между различните хазартни оператори у нас. Компанията вече работи на територията на България, получавайки така желания лиценз от Националната агенция по приходите. Повечето родни потребители не са имали досег с платформата до този момент, поради което тепърва ще се запознават с нея.

По традиция секцията за спортни залози е най-търсена от страна на играчите. На този етап betway bg не изостава от своите конкуренти, предлагайки богато разнообразие от дисциплини, които очакват нашите майсторски предвиждания.

Една от тях са т.нар. виртуални спортове, чиято популярност сред хазартните любители не спира да нараства в последно време. Но на какво се дължи това? Нека разгледаме този въпрос.

Какво представляват виртуалните спортове?

Нека първо да кажем, че виртуалните спортове не бива да се бъркат с електронните спортове (eSports). Това са две коренно различни неща, които нямат нищо общо помежду си.

Обяснено по този начин, виртуалните спортове са реално несъществуващи събития, които имитират мачове и състезания от футбола, баскетбола, конните надбягвания, Формула 1 и т.н. Тук няма да откриете реални отбори или състезатели, но често имената им ще са подобни - например, вместо на Ливърпул, ще можете да заложите на Ливърпул Старс.

За разлика от един футболен мач, който е с продължителност 90 минути, при виртуалните спортове една среща се провежда в рамките на няколко минути. Потребителите на Бетуей могат да наблюдават случващото се посредством анимация, която симулира реалните срещи. Освен на краен победител, можем да залагаме на повечето добре познати пазари, които вече познаваме - и двата отбора да отбележат, хендикап, първо полувреме/краен резултат, двоен шанс, общо голове и т.н.

Какво е предимството на виртуалните спортове и защо толкова хора им се доверяват?

Едно от най-големите предимства на тази дисциплина е удобството, което потребителите получават. Ако залагате на реално спортно събитие, много често то протича в рамките на един, два или дори три часа, което означава, че освен ако не играете на живо, ще трябва да изчакате доста време, за да разберете дали печелите.

При виртуалните спортове е доста по-различно. Тук срещите протичат в рамките на няколко минути, което ще рече, че от един мач можете бързо да преминете към друг, правейки залог след залог.

Как да изградя успешна стратегия за виртуални спортове?

Това е малко трудно, тъй като за разлика от всички други дисциплини в секцията за спортни залози, тук отборите и играчите са напълно измислени и не съществуват наистина. Това означава, че трудно можем да си изграждаме тактика, базирайки се на резултати, моментна форма, статистика и т.н. Казано по друг начин, много често при виртуалните спортове определящ е късметът, макар и коефициентите все пак да ви посочват кой е фаворит и кой е аутсайдер. Но както е и в реалния спорт, изненади често се случват.

Нашият съвет е да бъдете внимателни, ако сте решили да се пробвате при тази дисциплина в платформата на Betway. Тук хазартният елемент е значително по-силно присъстващ, което следва да ви направи една идея по-разумни. Но няма никакъв спор, че тръпката е налице.

Новини Варна