IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
09:00 | 27 март 2022
Обновен: 12:57 | 24 април 2024

България загуби от Катар в приятелски мач

Ясен Петров: Допуснахме много елементарни грешки в защита

По материала работи: Ставри Таргов
България загуби от Катар в приятелски мач

Селекционерът на българския национален отбор Ясен Петров обясни, че Катар е стойностен отбор, а също така оправда поражението с 1:2 със стари, елементарни грешки в защита, които не се изчистват в продължение на дълго време.

"Предупредих нашите футболисти, че Катар е стойностен отбор, който се гради дълги години именно за това Световно първенство. Шампиони на Азия са от преди две години, сега в Арабската лига завършиха 3-и, като победиха Египет с дузпи в малкия финал.

Добър отбор са, това е факт. Но след тази 15-а минута, до която бяхме много плахи, бяхме прибрани отзад, поизлязохме напред и мисля, че не стояхме лошо.

И видяхте това в началото на второто полувреме, когато върнахме гола, каза националният селекционер на България Ясен Петров.

"Допуснахме много елементарни грешки в защита. И когато допуснеш такива, естествено си наказан. За дузпата не знам какво да кажа, имаше някакви съмнения за засада. Трябва да гледаме пак. Въпреки всичко, не трябва да допускаме такива елементарни грешки, съобщава БНР.

Коментари

Новини Варна