IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
10:15 | 5 април 2022
Обновен: 07:33 | 25 април 2024

Водещите отбори с победи в турнирите на АМФЛ - Варна

Ето резултатите

По материала работи: Ставри Таргов
Водещите отбори с победи в турнирите на АМФЛ - Варна

Premier лига

Група "А"

ФК Валекс надигра с 4:0 Селесао (Варна) в мач от 12-ия кръг на Premier лигата на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Два гола в двубоя заби Павката, а по един добавиха Иванов и SEKO.

АМФК Лудата Банда удари с 4:0 Fullmax. Петков реализира два пъти, а Стоянов и Мишо, който бе избран за Играч на мача - по веднъж.

Група "Б"

МФК Монтана спечели дербито на 12-ия кръг в Група "Б", като надигра с 9:7 Балерини. Калкана стана Играч на мача заради четирите гола, които заби в противниковата мрежа, по два добавиха Мечката и Камбата, а един - Станчев. За съперника хеттрик отбеляза Гайдарджиев, два пъти се разписа Пеци, а по веднъж - Монев и Димитров.

Порто-Ди Ес взе успеха в друг от завързаните двубои - този срещу Зеленина, с 10:7. Калоян Иванов реализира четири попадения и стана MVP, три добави Марков, а по един - Джамбазов, Андонов и Пецата. За "зелените" Гюрсата се отчете с хеттрик, а останалите бяха дело на Рекса (2), Ганьо и Дяков.

Автомагистрали би Castalia с 9:7. Торес отбеляза три попадения и бе определен за №1 в срещата, по два пъти точни бяха Боримечка и Стефанов, а по веднъж - Димитров и Шюкрю. За съперника се разписаха Николов (4), Андреев (2) и Петров.

Весело село надигра Дебелият балет с 8:3. Героят на вечерта бе Кожухаров, който стана Играч на мача заради петте си гола, а останалите бяха дело на Иво (2) и Тодоров. За "балетистите" три пъти се разписа Димитров.

Атлетик Провадия се върна на победния път като надделя над iGaming с 5:2. За успеха по два пъти реализираха Венков (MVP) и Ненчев, веднъж това стори Кателиев, а за загубилия тим - Великов и Георгиев.

Лига 1

Група "А"

Лудогорец-Доброплодно продължава да мачка всичко по пътя си в Лига 1 като в този кръг разгроми Искра с 10:1 и вече е с 11 успеха от 11 двубоя. Данков бе над всички и бе избран за MVP заради четирите си гола, по два добавиха Петков и Димитров, а по един - Панайотов и Жеков, докато за съперника реализира Йорданов.

Eurotex Boys надигра Therma Village с 12:5. Джибрата стана Играч на мача като заедно с Димитров отбелязаха по пет гола, докато съотборникът им Динята вкара още два. 

Parkmart разби Devils с 14:0. Четири попадения отбеляза Каменов, което му донесе и приза за №1 в срещата, по три добавиха Давидов и Ахмед, два - Павел, а по един - GAZZA и Коцето.

УВСК ВВМУ се справи убедително с 10:3 срещу Пластхим (Аксаково). С хеттрик блесна Даната, по два пъти точни бяха Императора (MVP), Чъки и Костадинов, а веднъж - Кирчо, докато за аксаковци реализираха Помпата (2) и Дянков.

ФК Ария се справи с Мрежите с 3:2. Наско реализира два гола, а един - Иванов, докато за загубилия тим това сториха Митев и Чефо.

Група Б

The Unity нанесе първа загуба на лидера Бандата на Града, надделявайки с 4:3, и се изравни по точки с него - по 30. Два пъти за "Единството" се разписа Iniesta, а по веднъж - Николов и Гошката, докато Панайотов бе определен за MVP. Милков, Станчев и Колев отбелязаха за съперника.

MFK TNT - ZARAFA би с 6:2 DevLabs. Попаденията реализиха Ангелов (2), дани, Иванов (Играч на мача), Кирилов и Бончев. За съперника вкара Добрев.

Спейс Тийм надигра МЕТРО Варна с 8:6. Даката се отчете с хеттрик и заслужи приза за Играч на мача, а останалите голове отбелязаха Панайотов (2), Стоянов и Пацо. За загубилия тим се разписаха Георгиев (2), Николов (2), Тони и Красьо.

Лига 2

В Лига 2 АМФК Лудата банда 2 продължава без загубена точка, като 12-ата си победа постигна срещу Атлетико Варна с 8:0. Василев си заслужи приза за №1 в двубоя заради трите си гола, по два добавиха Ицо и Недев, а един - Замера.

FC DJIEN и АФК Албион завършиха 8:8. С цели четири попадения за символичните домакини изригна Велев, а по две добавиха Георгиев и Д. Христов. За "островитяните" Янков (MVP) и Кирчев блеснаха с по четири гола, а два добави Янков.

ЦСКА Аксаково се завърна на победния път, надделявайки над Розовите мамби с 5:3. Попадения за успеха отбелязаха Григоров и Марто, а за "змиите" с хеттрик се отличи Герге.

Локдаун би Березка с 5:3. Радо стана Играч на мача даради двата си отбелязани гола, а по веднъж реализираха МартиПарти, Маринов и Бакърджиев. За "руснаците" вкараха Гена (2) и Белолипетский.

ФК Телк би ФК Горното с 9:6. По няколко попадения за победителите забиха Маринов (MVP), Илиев и Петров, а за съперника реализираха Алекс (4), Носко и Костов.

Коментари

Новини Варна