IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
14:15 | 12 май 2022
Обновен: 17:19 | 17 април 2024

С Betano гледаме на живо мачове от водещи европейски лиги

По материала работи: Слав Велев
С Betano гледаме на живо мачове от водещи европейски лиги

Вече няколко месеца един от най-иновативните букмейкъри на европейския пазар предлага услугите си и на българските потребители. Присъствието на betano у нас вдигна сериозно нивото на гейминг бизнеса като цяло, предлагайки разнообразни и изгодни възможности на своите потребители. Чуждестранният оператор стъпи на наша територия с изключително модерно изглеждаща и функционираща платформа, а бонусите на компанията направиха страхотно впечатление на всички.

И нещо повече - с Betano не само можем да залагаме на живо, но и да гледаме на живо различни спортни събития. При това говорим за мачове и състезания, които не се излъчват от нито една телевизия в България, така че букмейкърът дава ексклузивен достъп до някои преки излъчвания. Такъв беше скорошният пример с двубоите на един от най-добрите ни тенисисти Димитър Кузманов от Чалънджър турнира в Загреб. За да се гледа какво прави на корта водещият ни играч за Купа Дейвис, беше достатъчно регистрация в платформата и вход в акаунта, за да могат да наблюдават изявите му в реално време.

Нископрофилните тенис турнири са само част от богатото портфолио на Betano по отношение на лайв стрийминга. Всъщност, в менюто На живо в сайта на букмейкъра (или в мобилното приложение) можем да открием преки предавания и на двубои от Мастърс надпревари. Така че в това отношение букмейкърът покрива доста широк параметър от събития.

А можем ли да гледаме live футбол?

Има такива опции, разбира се. Нещата са малко по-сложни все пак. Няма как да се излъчват пряко от букмейкъра двубои от Шампионската лига или от английското първенство например. Но отново в Betano откриваме водещи европейски лиги като испанската и италианската например. И отново всичко, което ни трябва, за да ги гледаме, е да сме влезли в профила си, да имаме средства по сметката и да натиснем бутона Play. И тогава можем не само да следим как се развива резултатът, но и да гледаме в реално време. Ще забележим, разбира се, че видеото закъснява с няколко секунди в сравнение с реалните действия. Така че е напълно нормално да получим първо нотификация за гол, дузпа или картон, преди да го видим.

Впрочем, футболните почитатели вече са наясно, че най-бързо получават известия за промени в резултата на мачовете или хода на състезанията от букмейкърите. Там се действа скоростно, на секундата, а това особено силно се отнася за един от най-скорошните и най-иновативните оператори на българския пазар.

Как се правят залози на живо?

Да следим какво се случва в реално време е свързано често с интерес не само към спорта, но и към залозите. Можем да направим предварителни прогнози и да гледаме как се развива двубоят, тъй като ни интересува или крайният изход, или друг детайл от него. Но също така има възможност да се направи залог и в лайв режим, когато мачът или състезанието вече тече. И пак може да се реализират внушителни печалби. А също така, докато мачът е в менюто На живо, а ние сме рискували пари на него, то има вариант да се затвори и да се изтеглят част от средствата. Betano предоставя всички тези възможности на своите потребители в изключително модерна и иновативна онлайн среда.

Новини Варна