IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
14:40 | 18 май 2022
Обновен: 06:54 | 28 март 2024

Инбет бонус прогнози за последния кръг на Висшата лига

По материала работи: Ставри Таргов
Инбет бонус прогнози за последния кръг на Висшата лига

Резервите на Ливърпул надделяха трудно над Саутхемптън във вторник вечер, с което запазиха интригата за титлата до последния кръг. Шансовете на Клоп и компания за още една домашна титла са живи, макар и минимални, а основната тежест е на плещите на познат субект – Стивън Джерард и неговата Астън Вила. Инбет бонус коефициентите пък ви очакват по-добри от всякога за заключителното шоу.

По традиция, всички мачове от 38-мия кръг се играят в неделя и са с начален час 18:00 българско време. Инбет България ви предоставя стотици възможности за залог на всяка от срещите.

Къде има интрига?

Вече споменахме за титлата. Манчестър Сити има една точка преднина пред Ливърпул. За да спечелят Висшата лига, мърсисайдци трябва задължително да победят Уулвърхемптън и да се надяват на издънка от „гражданите“ (равенство или загуба при домакинството на Астън Вила).

Inbet ви предлага 1.14 коефициент за шампионка титла на Манчестър Сити. Ние обаче ви съветваме да заложите на 1-ца в мача между Сити и Вила. Ако „небесно-сините“ вземат мача, те ще вдигнат и купата, но вие ще спечелите няколко стотни към коефициента – той е 1.19.

Естествено, това трудно би задоволило вашите претенции, така че ще ви предложим още по-добри възможности в следващите няколко реда.

Битката за последното място в топ 4 също е интригуваща. Тотнъм има аванс от две точки и вероятно ще успее да се възползва от двете поредни издънки на Арсенал. „Белите“ гостуват на последния Норич и едва ли ще имат проблеми с трите точки.

„Топчиите“ пък домакинстват на Евертън, които все още не са си подсигурили оставането в дивизията. И все пак, „карамелите“ имат един мач по-малко. Ако вземат трите точки в сряда срещу Кристъл Палас, те няма да са пределно мотивирани срещу Арсенал.

За това, ние ви съветваме да потърсите победа за „артилеристите“ още днес, докато коефициентът на Инбет не е паднал. Към този момент, единицата се търгува при ставка от 1.57. Победата за Тотнъм също изглежда доста сигурна, но там коефициентът е едва 1.27.

Както винаги, битката за оставане е заплетена и супер интригуваща. В нея са замесени Евертън, Лийдс и Бърнли. Както вече споменахме, „сините“ от Ливърпул имат един мач в повече.

Същото важи и за отбора на Бърнли. Те посрещат Астън Вила в сряда вечер и при евентуална победа могат да останат над чертата. Към този момент, Евертън е 16-ти с 36 точки. С една по малко, но все пак над опасната черта, е Лийдс.

В опасната зона са Бърнли, но с цели две възможности да се измъкнат. Нашето мнение е, че Евертън има нужната класа и вероятно ще се спаси още в сряда вечер. За това, ние ще се концентрираме върху последните мачове на следващите два тима. Бърнли е домакин на Нюкасъл, докато Лийдс гостува на Брентфорд.

Двата тима делят 11-тото място с по 46 точки и в общи линии, а играчите им вече са във ваканционно настроение. Това пък отваря страхотен шанс за залагащите. Двойката на Лийдс се търгува при коефициент 3 в сайта на Inbet bg. 1-цата на Бърнли също е доста солидна – 2.46. Нюкасъл спечели 5 от последните си 7 мача, като двете загуби дойдоха срещу Ливърпул и Манчестър Сити.

По тази причина, ние сме малко по-консервативни за шансовете на Бърнли, които също са в добра форма с три победи в последните 5 мача.

Лийдс също не е в цветущо състояние. Момчетата на Джеси Марш не спечелиха в последните ти 5 мача, но пък трите им загуби дойдоха срещу Манчестър Сити, Челси и Арсенал. Това е последен шанс за спасение на „белите“ и ние считаме, че те ще вземат своя мач. Коефициентът на Inbet от 3.00 също не е за изпускане.

И все пак, трябва да ви предупредим, че ставката е толкова висока заради добрата серия на Брентфорд. Тимът взе 5 победи в последните си 7 мача, направи равенство срещу Тотнъм и загуби срещу Манчестър Юнайтед. „Пчеличките“ обаче играят само за слава и не би трябвало да покажат 100% от своите възможности.

Новини Варна