IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
10:00 | 31 май 2022
Обновен: 20:12 | 27 март 2024

Завърши редовният сезон в АМФЛ-Варна

Получиха се доста оспорвани срещи

По материала работи: Слав Велев
Завърши редовният сезон в АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха последните двубои от групите на трите лиги от Аматьорската мини футболна лига-Варна. Получиха се доста оспорвани срещи, а от днес стартират и допълнителните надпревари. В тях заелите първите четири места в двете Премиер лиги на кръстосана схема ще определят носителя на суперкупата, а тези, завършили от пето до осмо - ще играят за Q CUP SUPER. На същия принцип продължават и отборите от двете групи в Лига 1. Първите ще определят Супер шампиона, а останалите ще се сборят за Q CUP. Най-добрите четири тима от Лига 2, заедно с четирите девети тима в горните четири лиги ще играят за купа Q CUP SMALL. Ето и какво се случи през изминалата седмица:

Premier лига

Група "А"

АМФК Лудата Банда и ФК Флотски Арсенал завършиха наравно - 7:7 в мач от последния 18-и кръг. Двубоят се превърна в голова надпревара между Антон Петков и Владислав Мирчев, като в крайна сметка двамата реализираха по пет пъти, а първият бе избран за Играч №1. За "бандата" се разписаха още Дидо и Мишо, а за "артилеристите" - Боев и Неделчев.

ФК Валекс излъга Red Partners с 4:3. Богданов отбеляза два гола и бе определен за Играч на мача, а Павката и Данчо добавиха по един. За "червените" вкараха Кардашев, Мустафов и Узунов.

МФК Черно море надигра с 14:4 Селесао (Варна). Осем пъти се разписа Симеонов (MVP), пет пъти противниковата врата порази Топалов, а Бирата си вкара автогол. 

Така шампион в тази група стана Fullmax, следван от Флотски Арсенал, Черно море и Тича.

Група "Б"

Автомагистрали надигра Весело село с 10:3 в отложен мач от четвъртия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Имената си сред реализаторите за победителите записаха The Joker, Боримечка, Димитров, Торес, Атанасов, Колев и Стефанов, а техният съотборник Дочков бе определен за Играч №1 в срещата. За съперника хеттрик заби Иво.

Дебелият балет би Зеленина с 10:4 в отложен двубой от 14-ия кръг. Над всички с пет гола бе Димитров, който бе определен за Играч на мача. Василев заби хеттрик, а Емото и Стайков се разписаха по веднъж. За "зелените" отбелязаха Димитров, Кирията, Дяков и Али.

В последния 18-и кръг от редовния сезон Весело село би с 8:2 Атлетик Провадия. Над всички бе Кожухаров с четири попадения, който бе определен за MVP, два добави Господинов, а по един - Колев и Монката. За провадийци се разписаха Дидо Николов и Венков.

Зеленина удари Castalia с 11:5. Гюрсата изригна с осем попадения и си заслужи приза за №1, а останалите бяха дело на Ивака (2) и Кирията. За загубилия тим отбелязаха Весо (3) и Петров (2).

МФК Монтана се справи с 9:2 с iGaming. Над всички за пореден път бе изключително опитният Цветан Миланов-Мечката, който прониза пет пъти противниковата врата и напълно заслужено стана MVP. Вълев реализира два, а Станчев и Душков - по един, докато за съперника точен на два пъти бе Велчев.

№1 тук стана Порто-Ди Ес, следван от Балерини, Монтана и Зеленина.

Лига 1

Група "А"

Parkmart разгроми Therma Village с 24:1 в отложена среща от 17-ия кръг на Лига 1. Ахмед бе определен за MVP, след като вкара седем гола, колкото и Каменов. Давидов се отличи с четири, Евген - с три, Коцето - с два, а Хълми - с един. За съперника точен бе Димитров.

Лудогорец-Доброплодно приключи редовния сезон с победа със 7:2 над Пластхим (Аксаково). С хеттрик се отчете Даскалов (MVP), а по два пъти точни бяха Стоянов и Данков, докато за отстъпилия тим се разписаха Помпата и Атанасов.

УВСК ВВМУ би с 5:3 Eurotex Boys. С хеттрик се отличи Императора, което му донесе и наградата за №1 в срещата, а Костадинов и Играчев добавиха по един. За загубилия тим попадения реализираха Нинджагото, Джибрата и Йорданов.

Искра се справи с Therma Village, надделявайки със 7:3. Пет пъти се разписа Динчаров (MVP), а Юусуфов и Шабанов добавиха по един. За опонентите им вкараха Димитров (2) и Секов.

Devils разгроми Мрежите с 15:4. С попадения за "дяволите" се отчетоха Иванов, Казаков, Ванко и Маринчо, а за съперника - Момчев и Митев.

Шампион стана Parkmart, следван от Лудогорец, Eurotex Boys и УВСК ВВМУ.

Група "Б"

Бандата на Града удари Вино и Мезе с 8:3 в 18-ия кръг и завърши като №1 в Група "Б". Над всички със седем попадения бе Милков, определен за №1 в двубоя, а един реализира Георгиев, докато за загубилия тим се разписаха Боца (2) и Симеонов.

DevLabs се справи с МЕТРО Варна, надделявайки с 5:3. Димитров блесна с хеттрик и грабна приза за MVP, докато Вълев и Енев поразиха противниковата врата по веднъж. За отстъпилия тим попаденията бяха дело на Георгиев.

MFK TNT - ZARAFA би с 9:5 Спейс Тийм. Над всички с четири гола бе Жеков, който стана Играч на мача, три добави Ангелов, а Методиев и Иванов - по един. За "космонавтите" реализираха KIKO, Атанасов, Панайотов, яни.

С първото място се поздрави Бандата на града, следван от The Unity, MFK TNT - ZARAFA и DevLabs.

Лига 2

АМФК Лудата банда 2 излъга със 7:6 ФК Телк в Лига 2. Найденов и Димов вкараха по два пъти, а Недев, Ицо и Замера - по веднъж. За опонента им отбелязаха Иво (3), Маринов (2) и Илиев.

ФК Горното би Локдаун със 7:4. Тук цели шест гола заби Алекс и заслужено стана Играч на мача, а веднъж точен бе Костов. За загубилия отбор вкараха DJ Damian Valchev (2), Салмуш и Маринов.

FC DJIEN надделя с 6:4 над Розовите Мамби в Лига 2. По два пъти точни бяха Велев и Христов (№1 в срещата), а по веднъж - Неделчев и Георгиев. За "змиите" отбелязаха Герге (3) и Славов.

Шампион тук стана АМФК Лудата банда 2, а зад него се наредиха АФК Албион, FC DJIEN и Розовите мамби.

Коментари

Новини Варна