IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
13:30 | 3 юни 2022
Обновен: 01:09 | 4 май 2024

Спартак Варна привлича минимум 10 нови играчи

“Соколите” се събират за първа тренировка в понеделник

По материала работи: Слав Велев
Спартак Варна привлича минимум 10 нови играчи

Снимка: ПФК "Спартак Варна"

Поне 10 ще бъдат новите попълнения в новака в Първа лига Спартак Варна, научи "Дарик-Варна". Двама, трима от тях ще бъдат чужденци. По-голямата част от новопривлечените ще се появят още на първото занимание на отбора в понеделник от 19:18 часа. Засега сигурните са преотстъпените от Лудогорец десен краен бранител Илкер Будинов и централният защитник Тихомир Димитров.

Ръководството на Спартак Варна държи в пълна тайна останалите нови попълнения и всякакви опити за дори частична информация удрят на камък. Такава засекретеност и дискретност относно селекцията досега не е имало.

Съвсем логично е да бъдат привлечени толкова много нови, след като в последните дни Спартак се раздели с немалко играчи - Християн Славов, Петър Патев, Мартин Василев, Архан Исуф, Иван Колев, Веселин Любомиров...

Футболистите на “Спартак” Варна се събират за първа тренировка преди старта в Efber лига. Началото на подготовката за сезон 2022/2023 е в понеделник (06.06.) от 19:18ч. на стадион “Спартак”.

Коментари

Новини Варна