IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
13:30 | 7 юни 2022
Обновен: 00:01 | 26 април 2024

Кофти тръпка! Перес проси прошка от жена си за парти с… красавици (ВИДЕО)

На яхта, мексиканецът първо танцува с блондинка, а след това е много близо до брюнетка

По материала работи: Слав Велев
Кофти тръпка! Перес проси прошка от жена си за парти с… красавици (ВИДЕО)

Колаж: Телеграф/БТА, Туитър

Пилотът на Ред Бул Серхио Перес поднесе публично извинение на съпругата си, след като бе хванат да празнува победата си в Гран при на Монако с няколко жени. В социалните мрежи се появиха няколко клипа от парти на яхта, на които се вижда как мексиканецът първо танцува с блондинка, а след това е много близо до брюнетка. 

В социалните мрежи Перес пое отговорност за действията си и написа, че със съпругата му Карола Мартинес са „по-обединени от всякога“, пише "Телеграф". 

„Видях клиповете, които обикалят и поемам отговорност за това. Беше лошо парти, което не знаех как да контролирам от позицията на човека, който съм. Но беше само това – много лошо парти. Хората, които са близо до мен, знаят ценностите ми и какъв тип човек съм. За тези, които пита – със съпругата ми сме по-обединени от всякога. За тези, които просто искат да ни наранят – пожелавам ви всичко най-добро. Извинявам се на тези, които ме обичат, тези клипове не ме представят такъв, какъвто съм. Повече няма да говорим по тази тема“, написа Перес в Инстаграм. 

Пилотът на Ред Булима три деца с Карола. Двамата се сгодиха през август 2017 и вдигнаха сватба през юни 2018. 

Коментари

Новини Варна