IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
12:45 | 10 юли 2022
Обновен: 17:08 | 17 април 2024

"Закопчаха" Роналдо за неправилно паркиране (СНИМКА)

Белият Rolls-Royce Cullinan на звездата получи скоба за неправилно паркиране

По материала работи: Слав Велев
"Закопчаха" Роналдо за неправилно паркиране (СНИМКА)

Снимки: Twitter

Колекцията от автомобили на Кристиано Роналдо включва много скъпи модели, които суперзвездата изпраща в различни точки на света, за да може да ги използва. Напоследък обаче проблемите с коли на португалеца рязко се увеличиха, като поредният случай е от Португалия, където футболистът почива в момента.

Роналдо е имал неблагоразумието да остави своя Rolls-Royce пред търговски център в Лисабон, където паркирането е забрено. И почти веднага белият SUV бил закопчан със скоба, което не остана незабелязано. А журналистът Педро Сепулведа публикува снимки на „закопчания“ Cullinan в Twitter, като написа: „Дори Кристиано не може да избяга от ЕМЕL”, предаде "AutoMedia".

EMEL е компанията, която следи за правилното паркиране в португалската столица и съответно наказва нарушителите. Не се съобщава дали Роналдо е платил глоба и каква е тя. Нищо чудно, с оглед на факта, че той е най-популярният португалец на света и се ползва със статут на божество в родината си, санкцията да му е била опростена.

Що се касае до белия Cullinan на Роналдо, то тази машина отлично се вписва в автопарка на звездата. Той е луксозен, удобен и мощен, като се задвижва от 6,75-литров V12 с 570 к.с. и 850 Нм, съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 5,2 секунди, а максималната скорост е ограничена по електронен път на 250 км/ч. Цената на всъдехода започва от 255 000 евро.

Това е втори неприятен случай с кола на Кристиано през последните дни, след като един от бодигардовете му катастрофира с неговото Bugatti Veyron по време на ваканцията на футболиста и семейството му в Майорка. Охранителят изгуби управление и блъсна автомобила в ограда край пътя.

Коментари

Новини Варна