IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
09:40 | 12 юли 2022
Обновен: 00:06 | 26 април 2024

"Спартак" Вн загуби драматично от "Славия"

Нелеп автогол в края на мача си вкара Сами Ел Анаби

По материала работи: Ставри Таргов
"Спартак" Вн загуби драматично от "Славия"

Славия помрачи дългоочакваното завръщане на Спартак Варна в елита, след като победи "соколите" с 1:0. Успехът на столичани бе драматичен, тъй като попадението падна в добавеното време и бе автогол на Сами Ел Анаби.

В 7-ата минута Славия разви атаката си, като топката стигна до Радослав Кирилов, който пробва техничен изстрел, но топката излезе в корнер. Две минути след това и домакините стигнаха до корнер, но защитата на Славия се справи без проблем.

След половин час игра Иван Минчев опита един от традиционните си изстрели отдалеч, но не намери целта. В следващите минути темпото на игра спадна, като опасни ситуации пред двете врати липсваха.

В края на първата част Людовик Соарес центрира, а Ахмедов стреля с глава, но Дичевски успя да избие.

Домакините започнаха по-активно втората част. В 55-ата минута Янчо Димитров стреля от воле, но от малък ъгъл и неточно.

В 67-ата минута Славия стигна до пряк свободен удар, изпълнен от Иван Минчев, който пусна късо към Радослав Кирилов, но изстрела на капитана на "белите" бе блокиран.

В 88-ата минута Иван Дичевски запази "мрежата си суха", след като изби изстрел на Галин Иванов от пряк свободен удар.

В добавеното време на срещата Ертан Томбак остана сам очи в очи с Иван Дичевски и уцели страничния стълб, а Сами Ел Анаби не успя навреме да се отмести от пътя на топката и я прати в собствената си врата, пише Gol.bg.

Коментари

Новини Варна