IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
08:30 | 26 септември 2022
Обновен: 06:28 | 23 април 2024

Грозни сцени на "Тича": Илиан Илиев разтървава фенове, полицай е със счупен крак (ВИДЕО)

"Моряците" надвиха "соколите" с 2:1 в мача на дублиращите отбори от Трета лига

По материала работи: Слав Велев
Грозни сцени на "Тича": Илиан Илиев разтървава фенове, полицай е със счупен крак (ВИДЕО)

Снимка и видео: Vsport.bg

Грозни сцени съпътстваха дългоочакваното градско дерби на Варна. “Черно море” се изправи срещу “Спартак” в Трета лига между вторите отбори на двата градски съперника. Двубоят от Трета лига трябваше да започне в 16 часа, но това така и не се случи.

Местният сайт Vsport.bg показа видео, обяснявайки,че при влизане на стадион “Тича” феновете на “соколите” са успели да пробият кордона на полицаите в сектора за гости, за да не бъдат настанени в клетката, вследствие на това един от полицаите е паднал на земята и си счупил крака.

Впоследствие агитката на „соколите“ и тази на домакините за секунди се озоваха на терена. Наложи се намесата на полицията. Между двете групи бе и наставникът на „моряците“ Илиан Илиев, който се опитваше да спре ултрасите на двата тима.

В крайна сметка до физическа саморазправа не се стигна, но по предписание на дежурния делегат срещата вместо в 16 часа започна в 17:15 ч., а на стадиона бяха мобилизирани по спешност още около 50 униформени.

Домакините от Черно море успяха да поведат в резултата с 2:0. Те отбелязаха първо в началото на мача, а след това през втората част. Гостите от Спартак само намалиха в крайна на срещата за 2:1.

След края на двубоя феновете на Черно море изпратиха младите футболисти с аплодисменти, а победата се превърна в празник за домакините.

С тази победа Черно море II събра 15 точки и заема четвърто място в класирането. За Спартак II остава 9-тото място със 7 точки.

Коментари

Новини Варна