IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
11:40 | 3 октомври 2022
Обновен: 13:44 | 2 май 2024

Ювентус най-после спечели мач

Надявам се постепенно да скъсим изоставането си от лидерите, каза треньорът на "Бианконерите"

По материала работи: Слав Велев
Ювентус най-после спечели мач

Треньорът на "Ювентус" Масимилиано Алегри не можеше да повярва, че "бианконерите" най-накрая спечелиха. Торинци снощи разбиха с 3:0 у дома "Болоня" в мач от 8-ия кръг на Серия "А" и прекъснаха черната си серия. 

През септември "Старата госпожа" не записа нито един успех - 2 равенства и 3 загуби в калчото и Шампионската лига, което разклати стола на треньора.

"В съблекалнята почти не можехме да повярваме, че най-после сме спечелили. Трябва да напредваме стъпка по стъпка. Надявам се постепенно да скъсим изоставането си от лидерите. Избирам системата на игра според футболистите, с които разполагам. Освиркванията преди мача? Важното е да останем спокойни и да не се поддаваме на емоциите. Септември наистина беше ужасен за нас", каза Алегри. 

"От един месец не бяхме побеждавали и е хубаво, че го направихме убедително. Не трябва да се заблуждаваме, а да мислим как да спечелим и срещу "Макаби" (Хайфа) в Шампионската лига", посочи още треньорът, цитиран от gol.bg.

Коментари

Новини Варна